News

Dit model is beeldschoon, maar toch wordt ze uitgelachen om haar uiterlijk

Anastasia Reshetova heeft meer dan 1,5 miljoen volgers op Instagram en verdient haar geld met haar beeldschone uiterlijk. Maar toch regent het niet alleen complimenten onder haar foto’s. Het model is namelijk slachtoffer van body shaming. Anastasia wordt uitgelachen om een bepaald lichaamsdeel en de opmerkingen zijn niet mals. 

Als je het prachtige gezicht en het jaloersmakende lichaam van Anastasia ziet, zou je niet denken dat ze ergens onzeker over is. Toch is dat wel zo. En dat komt door gemene reacties op social media. Het model, dat drie jaar geleden tweede werd tijdens de verkiezing van Miss Rusland, kreeg namelijk negatieve reacties op haar vakantiekiekjes. 

Waar het allemaal om te doen is? Haar voeten. Het viel een aantal volgers op dat Anastasia redelijk grote voeten heeft. Ze vonden het nodig om dat te laten weten in de comments onder haar foto. Haar voeten worden ‘flippers’ genoemd en zijn sindsdien een eigen leven gaan leiden. Mensen maken grappen over haar ‘oneindige’ voeten en vragen zich af hoe ze ‘ooit passende schoenen’ moet vinden. 

Gelukkig zijn er ook mensen die het voor het model opnemen. Anastasia is als model een stuk langer dan de meeste vrouwen en daarom is het ook logisch dat ze grotere voeten heeft dan een gemiddelde vrouw. 

Beeld: iStock