Winnen

Win: 4x PITCH PERFECT 3 pakket met o.a. vrijkaartjes

4

[AFGELOPEN] Aca-awesome! Bereid je lachspieren maar vast voor, na maanden aftellen is het bijna tijd voor de grappigste film van het jaar: PITCH PERFECT 3. Hilarische taferelen, hoge noten en natuurlijk Fat Amy zijn de ingrediënten die je nodig hebt voor een bioscoopdate met je vriendinnen. Om te vieren dat de film bijna in de bioscoop draait (noteer 20 december in je agenda!), geven wij vier PITCH PERFECT 3 pakketten weg - inclusief vrijkaartjes. Doe snel mee met de winactie!

Laatste deel
Hoe vaak heb jij bijna in je broek geplast tijdens de PITCH PERFECT films? Maak je borst maar nat, want het derde deel (en de laatste, snik!) belooft hilarischer dan ooit te zijn. De Bellas proberen na hun afstuderen het te maken in de echte wereld. Na de roes van het winnen van de World Championships gaan de Bellas elk hun eigen weg. Maar dan krijgen ze de kans om op tournee te gaan in het buitenland. Zo komt de meidengroep nog één laatste keer bij elkaar om samen muziek te maken.

Trailer
De bekende gezichten als Anna Kendrick, Rebel Wilson en Hailee Steinfeld zijn weer van de partij, maar er zijn ook nieuwe gezichten. Ruby Rose heeft een rol in de film, net als hunk Matt Lanter die je misschien nog wel van de serie 90210 kent. Bekijk ook even de trailer hieronder... is het al 20 december?!


pitch perfect

Girlscene mag vier lezeressen blij maken met een PITCH PERFECT 3 pakket. Dit kun je winnen:
- 2 vrijkaarten
- 1 crop top
- 1 backpack
- 1 soundtrack

Wat moet je doen om kans te maken op de prijzen van PITCH PERFECT 3? 
♥ Log in op je Girlsceneprofiel of meld je aan via Facebook
♥ Volg Girlscene op YouTube
♥ Geef in onderstaand tekstvakje (NIET het reactievakje, maar het tekstvakje onder "win") antwoord op de vraag & vergeet niet je adresgegevens in te vullen:

Wie is jouw favoriete PITCH PERFECT personage? (naam + adresgegevens)

Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
4 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

4 reacties

 • 1 jaar geleden beautybydidi

  Zo'n fan van Pitch Perfect!

 • 1 jaar geleden Sunny Brandy

  Goede dag, heb je nodig een lening dringend als ja vriendelijk contact met deze goed gezelschap waar kreeg ik mijn lening vandaag uit via deze e-mail: via (tombradinvestment@gmail.com)

 • 1 jaar geleden Francien

  Jaaaa die film wil ik super graag zien. Love pitch perfect!!

 • 1 jaar geleden Elsemieke

  Superrrrrleuk!

 1. 1