Lifestyle

‘De gevoelens voor mijn vriendje worden steeds minder’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die steeds minder verliefd wordt op haar vriendje.

Hallo Girlscene, 

Ik heb mijn vriendje al ongeveer een maand niet gezien door vakantie. In het begin miste ik hem best vaak, maar nu heb ik dat gevoel niet echt meer. Ik weet niet of ik gewoon niet/minder verliefd op hem ben of dat het komt omdat ik hem al zo lang niet heb gezien. Ook reageert hij heel vaak niet op mijn berichtjes en komt hij niet zo geïnteresseerd over. Op zulke moment heb ik echt de neiging om het uit te maken. Over een paar dagen ben ik jarig en dan zie ik hem weer. 

Ik denk dat ik dan wel kan zien of ik hem echt nog leuk vind, maar het zou ook zo stom zijn om erachter te komen dat dat niet het geval is op mijn verjaardag…

Alvast bedank voor de hulp!
Xx L

Lieve L, 

Dit probleem komt vaker voor, maak je geen zorgen! Wij snappen dat je een beetje in paniek raakt als jouw verliefde gevoelens verdwijnen. In elke relatie komen momenten voor waarbij de passie minder wordt. Jullie zitten nu waarschijnlijk in die periode. Omdat jullie elkaar zo lang niet hebben gezien weet je niet meer wat je mist. Onthoud vooral dat je niet altijd tot over je oren verliefd zal blijven, maar dat de verliefdheid plaats maakt voor ‘houden van’.

Probeer meer contact te hebben zodat de verliefde gevoelens weer worden opgewekt. Skip WhatsApp en bel elkaar of ga FaceTimen, dit is veel persoonlijker. Vertel hem dat je de gesprekken mist en het gevoel hebt dat hij niet meer gëintresseerd in je is. Twijfel je daarna alsnog om het uit te maken? Dan kan dit artikel je wellicht helpen!

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock