Lifestyle

10 best gelezen Girlscene artikelen van 2017

2

Het is ongelofelijk maar waar: 2017 is zo goed als voorbij. Wat is het jaar toch snel gegaan! Het voelt alsof het nog maar een paar maanden geleden is dat we de kerstballen uit de boom haalden op Girlscene HQ... Maar goed, het is tijd voor 2018 en voordat het zover is blikken we nog heel even terug. Dit zijn de best gelezen Girlscene artikelen van 2017.

1. De McDonald's adventskalender is uitgelekt en de deals zijn waanzinnig
Bereid je voor op een hallelujah-moment op deze regenachtige maandag, want de McDonald's adventskalender is uitgelekt! Vorig jaar was de kalender van de fastfoodketen een daverend succes. Iedere dag waren er leuke deals waardoor het nóg goedkoper werd om er te eten. Dit jaar komt er weer een kalender en we weten precies wat je kunt verwachten...

Klik hier om het hele artikel te lezen.

2. Monica Geuze intiem gespot met hunk en we kennen hem allemaal
Monica Geuze vond na een lange knipperlichtrelatie met Lil' Kleine de liefde in Lars Veldwijk. De twee leken voor elkaar te zijn gemaakt, we hebben allemaal gezien hoe leuk ze met elkaar waren in de vlogs. Maar vorige week werd bekend dat de vlogger en voetballer uit elkaar zijn. Snik! Maar Monica is gisteren weer gespot met een hunk... en we kennen hem allemaal. 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

3. Net ontdekt: dit is de nieuwe vriendin van Martin Garrix
Martin Garrix houdt zijn lippen stijf op elkaar als het over zijn liefdesleven gaat. Tot voor kort dachten we dat hij vrijgezel was (yay!), maar dat blijkt toch niet zo te zijn. De wereldberoemde dj is namelijk hartstikke bezet, alleen wil hij zijn romance het liefst geheim houden. Maar zo geheim is het niet, als je de Instagram-accounts van het kersverse setje naast elkaar zet dan valt het niet te ontkennen. Dit is de vriendin van Martin!  

Klik hier om het hele artikel te lezen.

4. Monica Geuze maakt tijdens vakantie enorme Photoshop fail
Alle meiden die Monica's vlogs dagelijks volgen weten dat ze afgelopen week heerlijk in Los Angeles vakantie aan het vieren was. Ook haar Instagram staat vol gezellige kiekjes uit LA, toch worden niet alle foto's gewaardeerd door haar fans. Op één van haar foto's is namelijk duidelijk te zien dat er aan gesleuteld is en dat ontgaat ook haar volgers niet. De reacties zijn dan ook niet mals...

Klik hier om het hele artikel te lezen.

5. YES! Dit zijn de (foute) kersttruien die je dit jaar bij Primark kunt scoren
Te vroeg voor Kerstmis? Echt niet! Wij kunnen niet wachten tot de gezelligheid, het eten en... kersttruien! Primark komt ook dit jaar met de meest geweldige kersttruien, de één nog fouter dan de ander. In dit artikel vind je alle kersttruien die in de rekken van Primark hangen. Welke trek jij aan tijdens het kerstdiner?

Klik hier om het hele artikel te lezen.

6. Monica Geuze vertelt openhartig over de break-up met de vreemdgaande Lil' Kleine
Het was dé break-up van 2016 in YouTube land: Monica Geuze en Lil' Kleine hebben vorig jaar besloten om definitief een punt te zetten achter hun relatie. Waar Monica probeerde om niet de vuile was buiten te hangen op haar kanaal besloot hij om wél uit te halen. Maar niet voor lang, want Monica doet nu zélf een boekje open over de relatie.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

7. Ook HNTM's Milan werd niet alleen wakker na de finale
Gisteren schreven wij nog over de ontdekking dat HNTM's Montell en Sanne zeer waarschijnlijk nacht met elkaar hadden doorgebracht. Dit werd een paar uur later bevestigd door Montell himself. Vanochtend dook er wederom een romantisch kiekje op en dit keer gaat het over hottie (en onze stille crush) Milan. Nadat hij HNTM moest verlaten had hij waarschijnlijk genoeg tijd om deze schone BN'er aan de haak te slaan.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

8. Is dit het bewijs dat HNTM's Sanne en Montell vannacht samen hebben geslapen?
De roddel gaat al een tijdje dat HNTM's Sanne en Montell mogelijk een oogje op elkaar hebben. Zo gaven ze toe beide geflirt te hebben in het modellenhuis, zijn ze intiem samen gespot in Amsterdam én lijkt het er nu op dat er nóg meer bewijs is dat Sanne en winnaar Montell een setje zijn. Lees snel verder om erachter te komen.

Klik hier om het hele artikel te lezen.

9. Vriendin kwijt tijdens uitgaan? Je kunt nu via WhatsApp zien waar je besties zijn
Het is je vaak genoeg gebeurd: je bent met je vriendinnen op stap, maar in de loop van de avond raken jullie elkaar kwijt. De één vind je niet meer terug nadat je drinken hebt gehaald, de ander is verdwenen met een leuke jongen. In plaats van de hele club doorzoeken, is het nu veel makkelijker om elkaar weer te vinden! WhatsApp komt namelijk met een nieuwe functie waarmee je áltijd kunt zien waar je besties uithangen. 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

10. 32 ‘Would You Rather' vragen die je onmogelijk kan beantwoorden
Als je zou moeten kiezen, zou je dan liever je teen stoten of op je tong bijten? En zou je liever iemands tandenborstel gebruiken of iemands onderbroek dragen? Argh! Sommige keuzes zijn gewoon niet te doen! Toch zijn vragen zoals deze leuk om te beantwoorden en over na te denken. Girlscene zet daarom de moeilijkste onder elkaar, puur voor de fun! Enne, we kunnen vertellen dat het ontzettend lastig is om te kiezen... Let's get started! 

Klik hier om het hele artikel te lezen.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden johnlennontho

    Verklaart waarom jullie zoveel over Monica blijven schrijven. šŸ˜‚

  • 1 jaar geleden Domino

    Leuk om een overzicht van de meest gelezen artikels te krijgen!

  1. 1