Lifestyle

Joehoe! BNN zoekt exen die voor één keer de nacht in een penthouse willen doorbrengen

Over nachtmerries gesproken! BNN lanceert een gloednieuw programma en daarvoor hebben ze nog kandidaten nodig. Nu is dat geen nachtmerrie, maar wel als je hoort met wie jij je kunt opgeven. De zender is namelijk op zoek naar exen die het leuk vinden om nog één keer de nacht samen door te brengen en dat doe je uiteraard in stijl.

Terecht vraagt BNN bij hun oproep: wie durft? Want hoewel er genoeg mensen zijn die een goede band hebben met hun ex, blijft het natuurlijk toch een ex-vriendje. Toch wil de zender voormalig tortelduifjes nog één keer vastleggen met hun camera’s. En om de sfeer beter te maken doen ze dat in een luxe penthouse.

Hoe het programma heet en wat precies de bedoeling is, is niet bekend. Maar je kunt je ongetwijfeld voorstellen dat het spectaculaire beelden oplevert als je twee exen voor één nacht bij elkaar zet. Misschien krijgen ze ruzie die zo hoog oploopt dat ze weer weten waarom ze niet meer samen zijn. Of misschien gaat het de heel andere kant op en zoeken ze toenadering… Hoe dan ook, mocht je iemand kennen die zich écht moet opgeven, dan vind je de contactgegevens hieronder:

Beeld: iStock