Lifestyle

Show je kamer: Yoni

2

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Yoni.

Hey Girlscene,

Ik ben Yoni en ik ben 14 jaar. Ik heb mijn kamer al vrij lang, maar ik heb er nooit veel tijd ingestoken. Toen ik de rubriek 'Show je kamer' zag met al die leuke kamers, wilde ik meteen ook zo'n kamer! Mijn kamer was toen wit met blauw. Ik heb het wit gelaten, maar ik heb de blauwe muren vervangen door zwarte muren. Ook mijn meubels zijn bijna allemaal wit, want zo creëer je ruimte. Om het wit wat op te fleuren gebruikte ik accessoires en decoraties. Al snel besefte ik dat je met goedkope spullen (soms zelfs tweedehands) al veel kon doen. Natuurlijk is mijn kamer nog niet helemaal klaar, want ik ben iemand die graag verandert en spullen toevoegt. Hopelijk vinden jullie hem mooi!

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Show je kamer

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden pinky5

    Heel mooi!

  • 1 jaar geleden fleurdk

    Ech fijn om te leze. Ik zal nieuwe gezich creme voor nieuwe jaar kopen Perle Bleue

  1. 1