News

Gezocht: Brabantse figuranten voor grote Nederlandse film met Jim Bakkum

Sta jij bekend om jouw Brabantse accent? Dan zou het zomaar kunnen dat je de volgende Nederlandse filmster bent! De makers van een grote speelfilm zijn namelijk op zoek naar echte Brabanders om te figureren in de film. Jouw collega’s? Jim Bakkum, Liza Sips en Barbara Sloesen. Lees hier hoe je jezelf kunt opgeven. 

Zwaar verliefd

Mensen schrikken misschien als je zegt dat je ‘aangereden’ bent of kijken je vreemd aan als je het over ‘ons mam’ hebt, maar het kan je wél een filmcarrière opleveren. Voor de speelfilm ‘Zwaar Verliefd’ zoeken ze Brabantse figuranten. De film gaat over een jonge dierenarts (Barbara Sloesen) die een labrador moet redden van een heftige chocoladevergiftiging. Vervolgens wordt ze hoteldebotel verliefd op Ruben (Jim Bakkum), de eigenaar van de hond.

Den Bosch

“De Brabantse tongval is meer dan welkom,” luidt de beschrijving van de figurantenrol. “Mensen kunnen zich geheel vrijblijvend inschrijven. Daarna ontvangen ze elke week een mail met de draaidagen”, zegt Britt van der Gaag van MULTA Casting. “Het lijkt ons super als er mensen in en rondom Den Bosch mee willen spelen in de film.”

Opgeven

Zie jij het wel zitten om de volgende Nederlandse filmster te worden en wil jij jezelf bewonderen op het witte doek? Je moet in ieder geval 27 en 29 november beschikbaar zijn. Voor jouw rol krijg je onkostenvergoeding. Via de onderstaande link kun je jezelf opgeven.

View post on Twitter

Beeld: iStock

Must reads 👀