Lifestyle

Meisje krijgt mysterieus Snapchatbericht over haar kat en wat er daarna gebeurt is gruwelijk

1

Als er een melding van Snapchat op je telefoon verschijnt ga je er vanuit dat het een lelijke selfie van je beste vriendin is. Of een video met hilarische Snapchat-filters. Maar een tiener uit Canada kreeg de schrik van haar leven toen ze de app opende. Het bleek een bericht over haar kat te zijn. Wat er daarna gebeurt, is te gruwelijk voor woorden... 

MDMA

"Your cat likes mollie," luidde het bericht dat de Canadese tiener kreeg. 'Mollie' is een ander woord voor de drug MDMA. Daarna volgde een reeks filmpjes waarop de kat van werd mishandeld door een dierenbeul. De verzender van het Snapchat bericht bleek het huisdier MDMA te hebben gevoerd. 

Mishandeling

Kat Gigi gaat regelmatig naar buiten en sluipt weleens andere huizen naar binnen. Helaas was Gigi dit keer aan het verkeerde adres. Het huisdier van de Canadese tiener werd gruwelijk mishandeld, zo probeerde de dader Gigi met een scheermes een hanenkam te geven en is de kat met bleekmiddel bewerkt nadat ze gedrogeerd was. 

Onderzoek 

De dierenbeul legde de gruwelijke taferelen vast op video en verzond het beeldmateriaal via Snapchat. Toen de moeder van de tiener de beelden onder ogen kwam, schakelde ze meteen de politie in. Kat Gigi werd een dag later levend gevonden: geschoren, met '666' in haar oor gekalkt en sporen van bleek op haar vacht. Gelukkig gaat het naar omstandigheden goed met Gigi. De moeder verdenkt de ex van haar dochter van de dierenmishandeling. De Canadese politie is een onderzoek gestart.

Beeld: iStock | Bron: metronieuws

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden Joyadai

    Dit geeft me echt de drang om iemand te slaan. Dat je boos bent op je ex kan nog wel, maar dan een onschuldig dier te mishandelen is onmenselijk.

  1. 1