Food

Yum! Bij deze snackbar koop je morgen een puntzak patat voor 20 cent

Een puntzak patat voor 20 cent? Dat klinkt als een prijs die uit de tijd van jouw opa en oma stamt. Toch kun je morgen voor slechts 20 cent (!) een zakje patat scoren. Een Nederlandse snackbar geeft tijdens Black Friday bizar veel korting. Zo goedkoop heb je nog nooit gegeten! Hier lees je bij welke snackbar je moet zijn. 

Bram Ladage

Goed nieuws: als je morgen geen cent meer te makken hebt door alle Black Friday sales, kun je tóch nog lekker eten. Voor slechts 20 cent scoor je een zak heerlijke, knapperige patat bij Bram Ladage, een snackbar op de Spuistraat in Den Haag. Als je toevallig in de buurt bent is het zeker de moeite (en de prijs) waard om even langs te gaan. 

Jubileum

Black Friday is niet de enige aanleiding om te stunten met de prijzen. De vestiging van Bram Ladage in het centrum van Den Haag bestaat morgen namelijk 20 jaar! Daarom kost een zak patat morgen slechts 20 cent. Een prima manier om het jubileum te vieren, als je het ons vraagt ;-). Zorg wel dat je tussen 14.00 uur en 16.00 uur langskomt, alleen dan is de actie geldig. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook