Lifestyle

Deze 5 winterfestivals moet jij absoluut bezoeken

Helaas moeten we nog vijf maanden wachten totdat het festivalseizoen weer begint, en maar liefst tien maanden tot ADE 2018… Ben jij ook wel weer toe aan een feestje? Dan hebben wij goed nieuws. Deze winter staan er namelijk genoeg leuke feestjes op de agenda, deze vijf festivals moet jij sowieso bezoeken!

Thuishaven Wintercircus – Elke zondag

Thuishaven Wintercircus keert elke zondag terug op het Thuishaven-terrein in Amsterdam. Het is een mini festival voor een zacht prijsje. De locatie is prachtig, de sfeer is goed en er wordt lekker gedraaid. Elke week draait er een andere (house/techno) dj bij Thuishaven, dit zijn zeker niet de minste! Zin in een gezellig feestje op de zondagmiddag? Dan is Thuishaven the place to be.

Locatie: Contactweg 68, Amsterdam | Tijd: 13:00 – 23:00 | Tickets: €15,-

Ploegendienst Winterfestival – 9 december 2017

Ploegendienst

Ploegendienstfestival is van alle markten thuis. Van een technostage tot een Guilty Pleasures stage, bij ploegendienst vind je het allemaal. Er draaien grote namen zoals Benny Rodriques en de Sluwe Vos. Voor degene die liever de heupen los gooien is er een discostage en een hiphopstage. Fun fact: zelfs op de wc’s wordt er muziek gedraaid!

Locatie: Asterdplas, Breda | Tijd: 13:00 – 23:00 | Tickets: €34,50 

Valhalla Festival – 23 december 2017

Valhalla

Op zaterdag 23 december wordt de RAI omgebouwd tot een wonderbaarlijk circus. Valhalla Festival telt maar liefst zes prachtig versierde zalen. Dit jaar: Circus of Myths. De acts op het podium zijn indrukwekkend en er hangt een magische sfeer. Er wordt vooral elektronische muziek gedraaic en dan voornamelijk techno. Ben jij een technohater? Niet getreurd! Er is ook een hiphop-stage waar niemand minder dan Jonna Fraser en Girls Love DJ’s zullen gaan optreden. 

Locatie: RAI, Amsterdam | Tijd: 22:30 – 07:00 | Tickets: €57,25

Zandbak Kerstparadijs – 27 december 2017

zandbak

Tijdens Zandbak Kerstparadijs verandert het Westergasterrein voor één dag in een groot kinderparadijs voor volwassenen. Verwacht veel versiering en confetti! Acrobaten, lachspiegels, skippyballen, mariokart, waarzegsters… Je kunt het zo gek niet bedenken of het is te vinden op Zandbak! Ook qua muziek is er veel keuze: house, disco en hitjes worden er gedraaid op 27 december.

Locatie: WesterUnie, Amsterdam | Tijd: 21:00 – 06:00 | Tickets: €22,- 

Awakenings by day – 30 december 2017

awakenings

Awakenings is een van de grooste namen in de partyscene. Meerdere keren per jaar keert dit technofeest terug in de iconische Gashouder, met elke keer weer een fantastische show. Rondom oud en niew hebben zij weer een aantal feesten op de planning staan, waarvan een overdag. De perfecte oud en nieuw pre-party als je het ons vraagt!

Locatie: Gashouder, Amssterdam | Tijd: 12:00 – 22:00 | Tickets: €56,- 

De genoemde evenementen hebben allemaal een minimumleeftijd van 18 jaar.

Must reads 👀