News

Vroeg kerstversiering ophangen maakt gelukkig

Haal jij het liefst vandaag de kerstboom al in huis? Staat de christmas playlist bij jou al op repeat en kun jij niet wachten om je huis te vullen met lichtjes en waxinelichtjes? Goed nieuws!  Het schijnt namelijk dat wanneer jij vroeg kerstversiering ophangt dit je gelukkig maakt. Dus vanaf nu niemand meer die jou belachelijk maakt, kom maar door met die kerstboom!

Kerstversiering

Jingle bells, jinge bells! Op de redactie hebben we er al weer helemaal zin in en wij kunnen niet wachten om de kerstboom weer op te tuigen, zeker na het nieuws dat vroeg kerstversiering ophangen een mens dus nóg gelukkig maakt begint het ibj ons weer te kriebelen. Volgens de Britse psychoanalist Steve McKeown en psychotherapeut Amy Morin brengt kerstversiering ophangen jou herinneringen uit je jeugd. Het brengt je terug in de tijd dat je misschien nog wel in de Kerstman geloofde ;-).

Veel kerstversiering in huis

Er is ook een vergelijking gemaakt tussen mensen  waarbij hin huis veel kerstversiering hangt en huizen waar weinig kerstversiering hangt. Het blijkt wanneer mensen hun huis volledig in kerstsferen toveren sneller als vriendelijk worden

Beeld: iStock | Bron: Metro

Must reads 👀