News

Meisje valt 90 kilo af binnen één nacht

Afgelopen week shockeerde Miranda Twitter (en de rest van de wereld) door een tweet naar buiten te brengen met het feit dat ze binnen één nacht 90(!) kilo had verloren. No way! Natuurlijk is dit absoluut niet mogelijk, maar om het te bewijzen had Miranda foto’s toegevoegd en ze is écht 90 kilo kwijt… 

Break-up

Nadat haar vriendje haar voor walgelijk had uitgemaakt besloot Miranda om een punt achter de relatie te zetten. In plaats van zielig in een hoekje te huilen met een grote reep chocolade en Pretty Little Liars (like you do) besloot Miranda om actie te ondernemen en het extra gewicht te verliezen. 

Gewichtsverlies

Om haar drastische gewichtsverlies aan de wereld te tonen plaatste Miranda twee foto’s op Twitter. Op de ‘before’ foto stond de blondine samen met haar vriendje. Op de ‘after’ foto was alleen Miranda te zien. Ze had besloten de extra 90 kilo (haar vriendje) te verliezen. Bye!

Natuurlijk heeft de transformatie van Miranda niets met gewicht te maken, maar Miranda maakt wel een punt. Het is namelijk zonde om mensen in je leven te laten die je naar beneden halen en die je niet met respect behandelen. Behandelt je vriendje je niet met respect dan is hij jou echt niet waard. Dumpen die handel.

Ook op Twitter werd er enthousiast gereageerd en werd Miranda een echte held. You go girl!

View post on Twitter

 

View post on Twitter

Bron: Teen Vogue , Twitter | Beeld: Twitter, Instagram, iStock

Must reads 👀