Fashion

Zwolle

Zwolle is een heerlijke stad die veel voor de echte shopaholics onder ons te bieden heeft. Je vindt hier veel winkels, gelegen in de hoofdstraten en de kleine (zij)straatjes van Zwolle. De Sassenstraat en de Luttekestraat staan bekend om de vintage en design winkeltjes! En wanneer je lekker een drankje wilt nuttigen, moet je zeker naar de Melkmarkt gaan of/en het Betlehemkerkplein of/en het Gasthuisplein gaan.

Kunst en Klieder, Sassenstraat 72
Kunst en Klieder is echt een gezellige winkele, dat vol staat met de leukste hebbedingetjes. Je vindt hier echt vanalles, van bakjes tot grappige lampen en van tassen tot leuke gadgets. Silly en Kitsch Kitchen zijn merken die in deze winkel toch wel de boventoon slaan.

Superduper, Luttekestraat 52
Superduper is een vrolijk tweedehands winkeltje, vol met accessoires, kleding en schoenen uit de jaren '60, '70 en '80. Alle kleding is gesorteerd en je vindt er accessoires zoals mutsjes, schoenen, riemen en tassen.

Linn, Diezerstraat 118
Linn is een vrolijke winkel, dat voornamelijk is gevuld met merkkleding. Je vindt hier merken als Miss Sixty, Gsus, Replay, etc.

Pogo, Oude Vismarkt 28
In deze winkel kun je veel (design)accessoires en klein meubilair van ontwerpers kopen. Je vindt hier ontwerpers als Philippe Starck en Marcel Wanders. Deze winkel ligt vlakbij de Grote Markt, leuk om lekker rond te snuffelen en inspiratie op te doen.

Kelly's, Eiland 10
Kelly's is leuke kledingwinkel, gelegen in de kleinere (zij)straatjes van Zwolle. De winkel biedt een groot assortiment aan verschillende merken, dus voor idere wat wils.

ELLE Brand Store, Luttekestraat 4
Je vind hier alles van Elle! Een ware concept store, met super mooie items. Het is een mooie ruime winkel, alles ligt geordend en je kunt dus alles snel vinden. Je vindt er naast kleding ook schoenen en tassen.

Visions, Diezerstraat 114/a
Visions is een heel diverse winkel, je kunt er voor alternatieve kleding terecht, maar ook voor bekende merken als Indian Rose en Freeman T Porter!

Poco Loco, Diezerstraat 86
In deze schoenenwinkel heb je leuke en mooie schoenen van allerlei merken. Behalve schoenen verkopen ze ook tassen, hoedjes, oorbellen, zonnebrillen en nog veel meer leuke spulletjes!

Sneakers, Diezerstraat 85
Sneakers staat bekend als schoenenwinkel vol met de hipste sneakers en andere (merk)schoenen en laarzen!

Dille & Kamille, Eiland 38
Bij Dille & Kamille vind je een groot assortiment, variërend voor in huis tot tuin en keuken. Naast de basics kun je hier ook voor hebbedingetjes en cadeautjes terecht om jezelf te verwennen en natuurlijk om iemand cadeau te doen.

Delicious, Melkmarkt 22
Bij Delicious krijg je veel merkkleding, mooie spijkerbroeken en grappige shirts. Naast kleding kun je hier ook voor schoenen terecht. De collectie is variërend van streetwear tot wat nettere kleding. 

Fleur en Kleur, Spoelstraat 35
Fleur en Kleur is echt een vrolijk winkeltje met de leukste spulletjes en vooral ook hebbedingetjes! Ze hebben een groot assortiment en kunt er dus voor bijna alles terecht, je vindt er leuke gadgets, kaarsen, tasjes, mooie spiegels en accessoires.

Verder heb je nog: Mango, Rituals, Vero Moda, Six, Bijou Brigitte, Only, Pieces, Sacha, Invito, Benneton, Dolcis, Nimco house of shoes, 2x H&M, Hunkemöller, V&D, Hema, The Six, Ziengs, Kelly's, C&A, Geddes & Gillmore, Piet Zoomers, Outlet van Only, Pieces, River Woods, Claire's, Forecast, The Sting (2x) en Lady Sting, WE , Men @ Work, Expo, Superstar (2x) en Didi.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved