News

Hier moet je zijn als je een gefrituurde Nutellaburger wil proeven

Nutella-fans opgelet: dit is misschien wel het lekkerste nieuws van 2017. Een jaar geleden schreven we al over een hamburger met Nutella van McDonald’s, maar dit restaurant gaat nog een stapje verder en serveert een gefrituurde(!) Nutellaburger. Je vindt deze geweldige uitvinding hier…

Nutella Burger McDonald’s

Heb jij een tripje naar Ierland geboekt? Dan moet je ábsoluut even langs dit restaurant om de Nutellaburger te proeven. Een tijdje geleden ging de Nutella Burger van McDonald’s al viral, maar deze is (helaas) nog niet in Nederland verkrijgbaar. Hiervoor moet je een bezoekje brengen aan Italië, ook geen straf. 😉

Gefrituurde Nutellaburger 

In Dublin besloten ze daarom om een eigen variatie te maken en zelfs nog een extra stap toe te voegen door de Nutella te frituren.

De ‘burger’ is dus geen broodje, maar gefrituurde(!) Nutella. Verder is de Nutellaburger gevuld met aardbeien, slagroom en vanille. 

De bedenker van deze magische combinatie is Ruby’s Pizza and Grill Point Square in het centrum van de Ierse hoofdstad Dublin. De Nutellaburger is onderdeel van het nieuwe brunchmenu en kost €8.95.

Ben je in de buurt let dan op: het brunch menu is elke zondag van 10:30 tot 14:30 te bestellen.

Bron: Nieuwsblad.be, Independent | Beeld: Facebook/Ruby’s Pizza

Must reads 👀