Films & Series

Neee! Er komt voorlopig geen nieuwe aflevering van Riverdale

Seizoen twee van Riverdale is in volle gang. Elke week zitten we op het puntje van onze stoel, want OMG: het lijkt elke aflevering spannender te worden. Kun jij ook niet wachten tot je weet hoe het verder gaat? Dan heb je dikke pech, want helaas komt er voorlopig geen kakelverse aflevering van Riverdale. Eén troost: Riverdale komt snel genoeg weer terug! Hier lees je wanneer de volgende aflevering van Riverdale wordt uitgezonden. 

In Amerika breken de feestdagen iets eerder aan dan in Nederland, op 23 november schuiven ze aan tafel voor een uitgebreid Thanksgiving-diner. Dat betekent voor ons helaas dat er de komende twee weken geen nieuwe afleveringen van Riverdale worden uitgezonden. Super stom! 

Maar hé, de break is snel genoeg weer voorbij. Op 29 november wordt de zevende aflevering, genaamd ‘Chapter Twenty: Tales from the Darkside’, uitgezonden in Amerika. Wij lopen altijd één dag achter op onze Amerikaanse vrienden, dus op 30 november staat er een nieuwe aflevering van Riverdale voor ons klaar op Netflix.

Nog even geduld! 

Beeld: Brunopress

Must reads 👀