Middelburg

Fashion door Redactie

In de Zeeuwse stad Middelburg kan je lekker winkelen! De stad heeft een redelijk groot winkelaanbod. Naast de bekende winkelketens, vind je hier ook leuke, kleine boetiekjes met unieke items. Je kunt hier voor alles terecht, of je nu op zoek bent naar exclusieve kleding, een goed boek, Zeeuwse specialiteiten of de laatste trends in skatekleding?

Nalu Luna, Segeersstraat 39
Hier worden merken zoals Roxy, O'Neill, Billabong en Mambo verkocht, er is een behoorlijk assortiment en de winkel is pas nieuw! Eerst zat de damesafdeling nog in 'The Tube' (die tegenover Nalu Luna zit) maar omdat er zoveel klanten kwamen heeft The Tube (waar je nog steeds terecht kan voor herenkleding) een zusje gekregen. Ook hier is het winkelpersoneel erg aardig.

Deluxe, St. Janstraat 8
Hippe winkel, de eigenaresse koopt alles zelf in en de meeste kledingstukken vind je bijna nooit ergens anders! Zo is er een grote wand met schoenen, waaronder vrij unieke Asics Onitsuka sneakers. Andere merken die er worden verkocht zijn onder andere: Freeman T Porter, Criminal, Kana Beach, Adidas, Nike, Carhartt, en meer. De eigenaresse is erg aardig en altijd bereid je te helpen, ze weet ook precies welke maat jou het beste zal staan, bovendien is de kleding niet erg duur en er is altijd een rek met kleding waar je 50% korting op krijgt. Ook verkoopt ze leuke accessoires, en er is ook een herenafdeling. Dit is echt de aanrader van de stad!

Hotlegs, Lange Delft 19
Bij Hotlegs wordt niet alleen kleding maar ook schoenen verkocht, ze verkopen er veel verschillende merken maar vooral de collectie van Mexx is groot.

Henk Sies, Pottenmarkt 7
Niet de goedkoopste winkel, maar wel de moeite waard om te kijken, ze verkopen er onder andere Kuyichi, wat toch best betaalbaar is, en Replay.

Oud-Azië, Sint Janstraat 3
Oud-Azië is een klein winkeltje met een groot assortiment grotendeels afkomstig uit Indonesië. Echt een winkeltje waar je even heerlijk kunt rondsnuffelen tussen de muziekinstrumenten, kleding, kastjes, buddha's en mooie sieraden.

Peter Christ, Langeviele 1
Vlakbij Henk Sies, hier worden merken als Gsus en G-Star verkocht. Altijd leuk om even binnen te kijken, vooral de etalage is vaak leuk aangekleed. De herenafdeling van Peter Christ vind je aan de Lange Delft 3.

The Kitsch Company, Lange Geere 2b
In deze winkel verkoopt een kunstenaris, genaamd: Jantien van de Kraats, al haar kitsch met de grote K. Echt een super leuk winkeltje, waar je veel hebbedingetjes kunt kopen.

Jeans Inn, Gravenstraat 11
Nog een winkel waar je vrij goedkoop kleding kan halen, maar ook duurdere merken zijn vertegenwoordigd. Vooral voor een spijkerbroek kan je hier heel goed slagen, het winkelpersoneel helpt je hier uitstekend bij! Ze verkopen er onder andere Only, Vero Moda, Puma, Mexx, Vila, Tommy Hilfiger, Guru, Denimbirds, Levi's en meer. Altijd leuk om te kijken, er is ook een apart herengedeelte.

Stretch, Lange Delft 46
Ben je op zoek naar uitgaanskleding, dan kan je hier terecht voor unieke en niet zo dure topjes, maar rond Kerst worden er ook mooie en super betaalbare (denk aan: voor 30 euro) galajurken verkocht.

Eigenwijz, Sint Janstraat 20
Bij Eigenwijz krijg je echt mooie en ook nog eens unieke kleding! Zoals de naam van de winkel al doet vermoeden is het aanbod hier niet standaard. Dat zie je terug in de originele mode en de leuke collectie kunstzinnige sieraden en tassen van Hester van Eeghen. Er wordt ook nog eens met natuurlijke materialen gewerkt.

Lady Like, Langeviele 27
Bij Lady Like krijg je de leukste accessoires, verder kun je er ook kleding kopen. Je kan helemaal los gaan met mixen en matchen...Je koopt een leuke outfit en maakt het af met een paar leuke acceossires!

Brammetje Dump, Achter de Houttuinen 34
Brammetje Dump is echt een outdoor winkel, ze hebben hier een goort assortiment aan kleding. Je kunt er voor alles terecht, voor een nieuwe jeans maar ook voor een regenpak.