Lifestyle

De meest extreme ASMR-video's zodat jij helemaal tot rust komt

2

Soms, heel soms, heb je even afleiding nodig. Je huiswerk stapelt zich maar op en je moet daarnaast nog honderdduizend dingen doen. Wat een ellende. Je ziet door de bomen het bos niet meer en dan heb je even iets nodig waar jij volledig door ontspant. Vind je het soms ook zo fijn om naar regendruppels te luisteren? Dan is ASMR zeker iets voor jou. Dit zijn de meest extreme ASMR-video's die jij ooit mee zult maken.

ASMR is de afkorting voor Autonomous Sensory Meridian Response. Het is een tintelend gevoel dat bij je hoofd begint en langs je ruggenmerg door je hele lichaam verspreid wordt. Dit is zo ontzettend rustgevend dat mensen niet meer zonder kunnen. Via ASMR krijg je prikkels binnen door zowel naar beelden te kijken en naar geluid te luisteren. Daarnaast wordt het nog versterkt door bijvoorbeeld massage en dan heb je echt optimaal resultaat. Wil je nog meer informatie over deze alternatieve manier van ontspanning? Lees dan even dit artikel

In dit artikel zie je ASMR-video's waardoor je binnen een mum van tijd in slaap valt. Dit zijn standaard video's en wij houden natuurlijk van een beetje gekkigheid, dus daarom dat wij een aantal video's voor je hebben uitgezocht die iets minder voor de hand liggen. 


Oor kusjes
Vind je het fijn om te luisteren hoe een jonge dame jou kusjes geeft en woordjes in je oor fluistert? Dan moet je misschien deze video aanklikken. Het is misschien een beetje vreemd, maar als je hier van ontspant, houdt niemand je tegen. 
 

Plastic openmaken
Jij had geen idee dat plastic zo ontspannend kon zijn. Deze bovenstaande video is het bewijs. Lekker frutselen met een stukje plastic en voordat je het weet, lig je te tukken. 
 

Mix
Dit is een mix van fijne geluidjes waar jij helemaal relaxt van wordt. Van nagels vijlen tot met krijtjes spelen, alles komt aan bod in deze video en jij gaat hier sowieso goed op. 

Vegen met kwast
Iemand die met een kwast over het gezicht wrijft. Uh, oké. Tja, het schijnt erg fijn te zijn en sommige mensen vinden dit heerlijk. Wrijven met een poederkwast over een gezicht: zo makkelijk kan het zijn. 

 


Kneedgum
Vroeger was kneedgum hét speelgoed om die saaie lessen te overleven en tegenwoordig wordt het gebruikt om in slaap te vallen en volledig te ontspannen. Geeft toe, is alleen al hartstikke fijn om naar te kijken. 

Rollen met parels
Je weet wel, van die parels die je een mooi kleurtje geven op je gezicht. Het is blijkbaar ook erg ontspannend en als je er maar lang genoeg naar kijkt en luistert, ben jij in de hemel. 

Haren knippen
Logisch dat je het fijn vindt om naar de kapper te gaan, maar deze fijne ervaring kun je ook thuis beleven. Zet het bovenstaande filmpje aan en het lijkt net of je bij de kapper bent. Het enige verschil is dat er nu iemand is die ook nog eens fijn tegen je fluistert. 

Gesmak
Normaal gesproken gaan we over onze nek als iemand aan het smakken is, maar nu is het dus ontzettend fijn. Een dikke acht minuten luisteren naar een vrouw die de microfoon bijna opeet, love it

Eten
Iemand werkt zijn KFC-maaltijd naar binnen en dat is dus genieten. In plaats van dat je er honger van krijgt, valt alle last van je schouders en ben je helemaal ontspannen. 

Haren kammen
In slaap vallen onder het genot van haren die gekamd worden. Hartstikke leuk natuurlijk, want jij bent allang blij dat jij die klitten niet in je haar hebt. 

ontspannenBeeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden Domino

    Gesmak, oorkusjes en eten zijn echt niets voor mij haha. De andere video's werken daarentegen beter bij me. Ik vind het soms echt wel irritant als er reclames in de video voorkomen, lig je bijna te slapen door de rustige geluiden, komt er opeens een reclame je uit je rust verstoren

  • 1 jaar geleden Yarahaakss

    Willen jullie vaker dit door blogpost maken over fijne asmr videos! Ik heb de vorige al gelezen heel fijn!

  1. 1