Hengelo

Fashion door Redactie

Hengelo heeft een leuk en gezellig centrum, waar je zeker goed kunt shoppen. Het is niet zo'n grote stad, maar er zijn wel genoeg leuke winkeltjes te vinden. Woensdag en zaterdag is er op het grote marktplein een markt, erg leuk om een keertje te bekijken...Het is er altijd gezellig druk!

Country Wishes, Molenstraat
Bij Country Wishes vind je leuke hebbedingetjes, o.a. van het merk kitsch kitchen. Ook verkopen ze er mooie sieraden, vooral van het merk Otazu.

Sparxx, Marktstraat 25
Sparxx is een hippe winkel waar je vooral veel jeans kunt vinden. Merken als G-Star, Indian Rose, Replay, Gsus en Nolita zijn volop vertegenwoordigd.

Sparxx 2 Clothing, Wetstraat 5
Dit is het tweede filiaal van Sparxx ! Hier vind je iets sportievere en meer casual kleding, én naast kleding vind je hier ook een schoenencollectie.

De Basiliek, Wetstraat 11
Een erg mooie modewinkel met merken als: NoLita, Dept, Indian Rose, Guru, Phard, Björn Borg en ga zo maar door.

Wagenaar, Brinkstraat 4/6
Een sjiekere winkel in Hengelo. Wagenaar heeft een uitgebreide tassencollectie van Chick on a mission, en kleding van Cambio, Save the queen en Summum.

Tasche, Enschedesestraat 10
Bij dit modehuis slaag je zeker voor een betaalbare of iets duurdere outfit. Je ziet er merken als: Expresso, Only, Vero Moda, EDC by Esprit, Esprit, Tom Tailor, Cecil, Enjoy en Sandwich. Naast kleding verkopen ze ook mooie lingerie afdeling, met merken als Esprit, Triumph, Ten Cate, Sloggi, Schiesser en Sapph.

Laxmi, Brinkstraat 7
Laxmi is echt een luxe modezaak. Hier verkopen ze veel exclusieve merken, zoals Jean Paul Gaultier en Gucci.

Verder vind je in Hengelo ook nog: H&M, The Sting, Esprit, V&D, Open 32, Dolcis, C&A, etc.