News

De tweede verleidster van Temptation Island is gelekt

Yes, over minder dan drie maanden is het weer zover. Een nieuw seizoen Temptation Island. Nieuwe liefdeskoppels worden gedropt op een tropisch eiland. Helaas zijn ze niet alleen, maar worden de koppels uiteraard weer vergezeld door een nieuwe lading verleidsters. Vorige week lekte de naam van de eerste verleidster al en vandaag hebben we weer een nieuwe naam voor je.

Nieuwe verleidster gelekt

Vorige week schreven we al over de Belgische Yana die met maar één doel het eiland bezoekt: de mannen verleiden. Vandaag is er een nieuwe verleidster bijgekomen en dit is wederom een Belgische dame. Het gaat om Billy Verhoeven uit Antwerpen. Ze werkt achter de bar én op Instagram een echte fitgirl

YouTube-kanaal

Op haar Instagram laat ze zien dat ze dagelijks in de sportschool te vinden is en ze is momenteel aan het trainen voor haar eerste bikiniwedstrijd. Daarnaast is ze in augustus ook haar eigen YouTube-knaaal begonnen, alleen heeft ze de laatste maanden niet meer geüpload. Wie weet pakt ze na Temptation Island haar vlogcarrière weer op? ;-)

.

Bron: Nieuwsblad.be

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook