Harderwijk

Fashion door Redactie

Je verwacht het misschien niet, maar Harderwijk is echt een leuk winkelstadje. Het is er erg gezellig, de stad heeft veel kleine straatjes en een groeiend winkelaanbod. Naast de leuke winkelstraten heeft Harderwijk ook een leuk marktplein waar je lekker in een van de cafés wat kunt drinken en ’s zomers natuurlijk heerlijk het terras op kunt!

Bluf Woman, donkerstraat 13
Vrij ruim winkeltje met veel merken als VILA, Dept en Object. Ze hebben altijd de nettere kleding van de merken. Dus ook leuk voor een feestje.

Posh, wolleweversstraat 5
Posh is een klein winkeltje met leuke merken als Vila, Vero Moda en Only. Naast kleding hebben ze hier ook leuke schoenen en tassen (bv. van Friis Company)

De Garage, donkerstraat 21
Vrij grote winkel met veel merkkleding zoals G-star. Ze verkopen ook veel spijkerbroeken van verschillende merken, dus misschien zit de perfecte er wel tussen!!

Poco Loco, donkerstraat 15
Schoenenwinkel met veel hippe schoenen en laarzen en een afwisselend en betaalbaar assortiment. Ook hebben ze een kleine collectie tassen, riemen en sieraden.

Furore, donkerstraat 23
Kledingwinkel met merken als Only, G-Star, LTB Jeans, Ichi, Vero Moda. Met heel veel jeansaanbod, van 39 tot 69 euro. Ook hebben ze er leuke leren tassen van Nova en horloges van OOZOO. Naast de vrouwenafdeling hebben ze ook een leuke herenafdeling!

Mode Exlusief, donkerstraat 29
Deze winkel is meer voor oudere vrouwen, maar ze hebben ook een deel met kleding van Fornarina, 10feet en andere hippe merken! Het is dus de moeite waard om even naar binnen te lopen.

Verder heb je nog:
Vero Moda, Ici Paris, Jack&Jones, Xenos, Hema, Expo, Hunkemöller, Livera, C&A en Etos.

En natuurlijk niet te vergeten, het Dolfinarium !