News

YES: Het (eerste) The Hunger Games pretpark is geopend!

The Hunger Games-fans opgelet! Ongeveer twee jaar geleden schreven wij al over het feit dat er een pretpark volledig in The Hunger Games-stijl op de planning stond en jawel, het is eindelijk zover! Breng een bezoek aan District 12 en ga in een achtbaan geïnspireerd op de hogesnelheidstreinen van de Capitol. Bekijk hier de eerste beelden.

The Hunges Games pretpark

Ben jij er klaar voor? Voor alle The Hunger Games fans wordt het wachten eindelijk beloond, want eind oktober is dan eindelijk The World of The Hunger Games geopend! Dit pretpark staat volledig in het teken van The Hunger Games. Bezoek District 12, de plek waar Katniss Everdeen is opgegroeid, neem een kijkje in Peeta's bakkerij én ga in de achtbaan die gebaseerd op Capitol (als je durft). Check hier de eerste beelden. 

.

Nog een pretpark?

Het enige minpuntje is dat je er wel een retourtje Dubai voor moet over hebben... Hoewel wij het liefst spontaan een ticket naar Dubai boeken, is het natuurlijk niet echt om de hoek. Goed nieuws, want uit diverse bronnen blijkt dat er nog twee soortgelijke The Hunger Games-pretparken op de planning staan. Het gaat om een park in het Chinese Macau en Atlanta in de Verenigde Staten. Beide parken openen in 2019. Eh, hallo wanneer is Europa aan de beurt?

Beeld: | Bron: Vice, Chicklit

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook