Beauty

5 beautyproducten die onmisbaar zijn deze herfst

De dagen worden korter en donkerder en dan mogen bepaalde beautyproducten niet ontbreken. Hoog tijd om een aantal fijne producten toe te voegen aan jouw collectie. Hoe fijn is het om make-up te verwijderen met alleen water? Precies, dit moet je gewoon hebben. Deze herfst staat in het teken van Neccessary Necessities en laten wij nou precies weten welke beautyproducten jij absoluut moet hebben deze herfst. 

droogshampooBatiste Original Dry Shampoo
Een goede droogshampoo is gewoon noodzakelijk. Soms heeft je haar gewoon een opfrisbeurt nodig, of heb je hebt even geen tijd om onder de douche te stappen. Batiste is natuurlijk een topmerk en met de frisse geur en goede textuur zit jouw haar in no time weer in model. 

oogschaduwJelly Pong Pong Supercharged Eyeschadow ‘Electric’
Deze oogschaduw heeft alles in één doosje. Wil je een smokey look of ben je in de mood voor een rustig kleurtje? Deze oogschaduw is super gepigmenteerd en heeft een geconcentreerde basis. 

oogschaduwkwastLookx Eyeschadow Brush
Deze oogschaduwkwast is perfect om de Jelly Pong Pong oogschaduw aan te brengen. Het is een stevige, rondgevormde oogschaduwkwast gemaakt van high quality nylon hair. Dit zorgt voor een uitstekende pigmentopname. 

lippenstiftSo Susan Lip Dome Rhubarb Rouge
Jouw lippen worden perfect door deze lippenbalsem. Ze worden tot in de puntjes verzorgd en krijgen een mooi roze kleurtje. In de herfst is de kans aanwezig dat jij met schrale lippen op de fiets zit, maar gelukkig is dat nu verleden tijd. 

washandEcoco Cosmetic Glove
Voordat je gaat slapen wil je goed en vooral snel je make-up verwijderen. Hoe fantastisch is het dat je met alleen water je gezicht volledig kunt reinigen? Met deze washand is het mogelijk. Je maakt de washand nat en vervolgens haal je alle make-up (ook waterproof) van je gezicht. Ideaal. 

beautybox

Word jij helemaal blij van deze beautyproducten? Wacht dan niet langer en bestel deze Beautybox hier voor maar €14,95 per maand. 

Must reads 👀