Real life

Girls Issues: ‘Ik wil met mijn crush afspreken, maar ik durf het niet te vragen’

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene lezeres die graag met haar crush wil afspreken, maar ze durft het niet te vragen. 

Hoi,

Ik ben veertien jaar en er zit een jongen in mijn klas die ik best wel leuk vind. Veel mensen zeggen dat hij mij ook leuk vindt. We kunnen ook altijd goed met elkaar praten en op Snapchat reageert hij ook heel vaak op mijn Snaps. Ik wil graag een keertje met hem afspreken, maar ik weet niet hoe ik dat moet vragen… Ik ben een beetje verlegen en echt niet goed in dit soort dingen.

xxx Anoniempje

girls issues afsprekenLieve Anoniempje,

Wat leuk dat je hem leuk vindt en dat hij jou waarschijnlijk ook leuk vindt. Als je echt honderd procent zeker wil weten of hij jou ook ziet zitten, lees dan dit artikel. Nu is het een kwestie van durven vragen of hij met jou wil afspreken. Dat is natuurlijk hartstikke lastig en al helemaal als je verlegen bent. Hoe ga je dit aanpakken? Je kunt dit op verschillende manieren doen. Wil je het op school vragen of vind je het fijner om via Snapchat te vragen? Vraag tijdens een Snapchatsessie of hij met je wil afspreken. Misschien reageert hij wel enthousiast en gaat hij er meteen op door. Vind je het fijner om in real life te vragen? Doe dan een poging op school. Raap al je moed bij elkaar en vraag of hij met je wil afspreken. Doe dit als jullie gezellig aan het kletsen zijn. Nog meer tips nodig om een date met hem te regelen? Lees dan dit artikel. Dit vergt natuurlijk enige zelfvertrouwen, dus daar hebben wij wat tips voor. Lees dit arikel om je zelfvertrouwen een boost te geven. Waarschijnlijk vindt hij het hartstikke stoer dat jij dit aan hem durft te vragen.

Succes!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je ‘Girls Issue’ en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock

Must reads 👀