News

OMG! Lil Kleine en Monica Geuze geven elkaar een kus en een knuffel

Wat een héél ongemakkelijk moment had kunnen worden bleek hartstikke mee te vallen. Monica Geuze had gisteravond samen met goede vriend Kay Nambiar de eer om de award voor Best Dutch Act uit te reiken aan niemand minder dan… Lil Kleine! Monica kwam er niet onderuit: ze moest contact maken met haar ex en dat ging er als volgt aan toe.

Natuurlijk is het al een tijd geleden dat Monica en Jorik elkaar vriend en vriendin noemden, maar of ze nu echt leuk uit elkaar zijn gegaan… De aap kwam uiteindelijk al snel uit de mouw: Jorik ging vreemd en bovendien maakten ze allebei een groei in hun carrière door, waardoor ze veranderden. Inmiddels heeft Cupido bij allebei weer raak geschoten, want Monica is gelukkig met voetballer Lars en Jorik kan zijn ogen niet van Jaimie afhouden. 

Daarom leek het uiteindelijk op het podium totaal niet ongemakkelijk toen Monica de prijs aan haar ex mocht uitreiken. Sterker nog, op de video zie je hoe Jorik met uitgestrekte armen naar haar toeloopt en haar een kus op de wang geeft. Het is niet de eerste keer dat de twee elkaar weer tegenkomen, maar het is misschien wél de eerste keer dat ze elkaar weer aanraakten.

Bekijk de video hier:

Hoor je Boef zeggen: “Geef je ex een kus van me”? 😉

Beeld: Brunopress

Must reads 👀