News

Justin en Selena kunnen het niet meer ontkennen: deze foto bewijst dat ze weer samen zijn

Heb jij altijd al geloofd dat Justin Bieber en Selena Gomez bij elkaar horen? De twee hebben al jaren geen relatie meer, maar toch bleven ze aan elkaar gelinkt worden. En dat blijkt niet voor niks! Justin en Selena zijn weer intiem gespot en ja, daar is fotobewijs van… De tortelduifjes kunnen het niet meer ontkennen: dit is écht het bewijs dat ze weer samen zijn! 

Intiem gespot

Fans die altijd hoopten dat Jelena weer bij elkaar kwam zijn door het dolle heen! De twee tortelduifjes zijn in korte tijd voor de derde keer samen gezien. En dit keer zijn ze ook intiem gespot! Justin en Selena maakten een fietstocht door Los Angeles. Ook liepen ze gearmd over de straten. En dat is nog niet alles: terwijl de twee dachten dat ze alleen waren, legde Selena haar hoofd op de schouder van Justin. Zoiets doe je niet bij een gewone vriend, al helemaal niet als je wereldberoemd bent en niet voor geruchten wil zorgen. 

Break-up

Dit is de eerste keer dat Justin en Selena weer samen zijn gespot na Selena’s break-up met The Weeknd. Haar herstelde contact met Justin is naar verluidt ook de reden dat de relatie is verbroken. Het is in ieder geval duidelijk dat Selena klaar is met The Weeknd en voor Justin kiest.

Beeld: Brunopress

Must reads 👀