News

Vier kerst tussen deze te schattige pugs in het Pug Cafe

Heb jij al plannen voor de feestdagen? Nee? Mooi! Wij hebben namelijk de beste activiteit ooit gevonden om jouw Kerstdagen mee te spenderen. Tijdens de feestdagen is namelijk een Christmas Pug Cafe. Dat betekent een café volledig in kerstsferen inclusief honderden mopshondjes om je heen. De tickets gaan 4 november in de verkoop en wij moéten hierheen.

Kerst tussen de pugs

Ja jullie horen het goed ladies, dit jaar is het mogelijk om Kerstmis te vieren tussen hónderen mopshondjes in het enige echte Pug Cafe and we love it. Ben jij in het bezit van een mopshond? Grijp dan nu je kans en breng 2 december bezoek aan dit café. 

Merry Christmas Imgur! Here’s a festive pug that never fails to make me smile.

Speciaal menu

Jij en je schattige viervoeter zijn uitgenodigd voor de evenement en overladen met hapjes, drankjes en andere lekkernijen. Heb jij helaas geen mopshond? No worries! Ook mensen zonder hond zijn toegestaan om de hele dag te knuffelen met deze te schattige beestjes.Voor je mopsie staat een speciaal diner op het menu met onder andere Dognuts, Mince Pug Pies, Christmas Pupcakes. Hoe leuk! 

.

via GIPHY

Wil jij hierbij zijn?

Denk jij hier moet ik bij zijn!? De ticketverkoop start op 4 november om elf uur op de site van het Pug cafe en waarschijnlijk is het binnen de kortste keren uitverkocht. Heb je een eigen mopshondje? Dan betaal je 7,5 pond (ongeveer €8,50 euro) voor een ticket. Anderen betalen 15 pond, dat is ongeveer €17.

Beeld: iStock | Bron: manchestereveningnews.co.uk