News

Deze nieuwe zoekfunctie van iOS 11 zorgt voor heel wat ophef

Als iPhone-gebruiker is het je vast niet ontgaan dat er laatst een nieuwe update voor onze geliefde smartphone klaarstond. De eerste reacties waren niet heel positief, zo zou bijvoorbeeld de batterij een opeens een stuk sneller leeg gaan. Toch brengt de update ook een paar hele fijne nieuwe functies met zich mee, of moeten we hier toch niet zo blij mee zijn?

Nieuwe update

Eén van de nieuwe functies is namelijk dat je foto's kunt zoeken aan de hand van een zoekwoord. Say what!? Zoek je dus een foto van een lipstick, maar heb je even geen idee maar waar die staat. Typ dan bij de zoekfunctie (het vergrootglas) een woord in et voilà, alle foto's met een lipstick in beeld verzamelen zich op je beeldscherm. Hoé handig!

iphone update ios

Foto's zoeken

Naast dat deze functie enorm handig is, zorgde de functie op Twitter ook voor héél wat hilariteit. De functie werkt namelijk wel héél goed merkten een aantal Twittergebruikers op. Wanneer je het woord brassiere (synoniem voor beha) intypt, je raadt het al, kregen veel gebruikers heel wat pikante foto's op hun beeldscherm.

 

Ophef

Toch zorgde deze nieuwe functie niet alleen voor hilariteit, maar vragen sommige gebruikers zich af hoe deze kiekjes uit de privécollectie zo makkelijk te vinden zijn en is het de vraag of Apple deze beelden toch op de één of andere manier bewaart... Gelukkig maakten andere Twitteraars onze dag weer goed, want je kunt nu ook in één klik álle foto's van je favoriete huisdier op je beeldscherm toveren. Love it!

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook