News

Selena Gomez en The Weeknd zijn uit elkaar en dit is de reden

1

Nooo, wat een vervelend nieuws op deze dinsdagochtend. Eén van onze favoriete celebskoppels zijn uit elkaar. Nadat Selena Gomez' al was gespot met ex Justin Bieber komt dit nieuws misschien niet héél onverwacht, maar door verschillende bronnen is inmiddels bevestigd dat Selena Gomez en The Weeknd een punt achter de relatie hebben gezet. Hier lees je waarom.

Break-up

Jep, het is echt waar. Selena Gomez en Abel Abel Makkonen Tesfaye (a.k.a. The Weeknd) hebben volgens People na tien maanden een punt achter hun relatie gezet. 'Selena en Abel hebben de afgelopen maanden erg getwijfeld over hun relatie", vertelt een bron aan het Amerikaanse tijdschrift. De reden van de break-up is ontstaan nadat er twijfels ontstonden omdat de twee elkaar te weinig zagen door het drukke tourschema van The Weeknd en de filmopnames van Selena in New York. De twee zijn niet met ruzie uit elkaar gegaan. Volgens dezelfde bron hebben de twee nog wel steeds contact met elkaar.

selena gomez the weeknd uit elkaar

Justin Bieber

Het is je vast niet ontgaan dat Selena vorige week nog gespot is met (haar ex) Justin Bieber aan de ontbijttafel. Hmm, dat is natuurlijk wel érg toevallig...  Selena en mr. Bieber hadden tussen 2011 en 2014 een relatie. Volgens de bron zijn Selena en Justin niet opnieuw samen, maar stiekem hebben wij nog hoop ;-).

Bron: People | Beeld: Bruno Press

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden fleurdk

    Ik wist dat Selena gaat met Justin met elkaar zijn Hebben jullie over Flexa Plus iets ?

  1. 1