Brugge

Fashion door Redactie

Brugge is een stad waarin je alles terugvindt voor een perfect weekendje weg: cultuur, shoppen, romantiek en overheerlijk eten!

New Look, Steenstraat 80
Dé hippe schoenen & kledingwinkel van Brugge, met hele hippe kleding én supermooie en goedkope schoenen. Ze hebben er onder andere look-a-like Fornarina schoenen, en hele leuke andere ballerina's. New Look is een Britse keten en weet wat trendy is! Zeker de moeite waard om je eens te begeven.

Brooklyn, Noordzandstraat 50
Deze winkel is een lekker overzichtelijke zaak met héél veel spijkerbroeken. Merken als Indian Rose, Fornarina, Pepe Jeans en G-star voeren de boventoon, en liggen netjes gesorteerd op maat.

Twice as Nice, Zuidzandstraat 34
Een accessoires winkeltje met héél veel oorbellen. Meiden die verslaafd zijn aan accessoires; pas op dus! Heel erg leuk om lekker te snuffelen.

Secondo, Mallebergplaats 3
Een tip van een bezoeker. Dit schijnt een hele leuke tweedehands kleding winkel te zijn in Brugge, die ook accessoires en véél tassen verkoopt.

Rex, Goudmuntstraat 18
Hippe kledingwinkel à la Men@Work met een mengelmoes van hippe merken als Fornarina, Killah, Miss Sixty en nog veel meer. Leuk voor de echte modepopjes onder ons.

Ijswinkel Da Vinci, Geldmuntstraat 34
Het allerlekkerste ijs van heel Brugge! Snelle service, vriendelijke mensen, zelfgemaakt Italiaans ijs,  heel veel keuze en je mag altijd proeven.

Inno, Steenstraat 13
Grote 'department' store' (een beetje te vergelijken met Bijenkorf/V&D ), vooral de benedenverdieping met de lingerie en de grote make-up afdeling  en heel veel parfums is de moeite waard.

At home, Eiermarkt 4
Leuke winkel met vele gadgets en leuke spulletjes voor op je kamer, en ook leuke meubeltjes !

Giraldo, Steenstraat 84
Grote winkel met heel veel sneakers, ballerina's en andere hippe schoenen ! Ze hebben veel merken en veel keuze ook !


Verder heb je nog: C&A, Esprit, Morgen, We, Zara, Hunkemöller, Footlocker, Ici Paris XL, H&M, Bershka, Six, Mango