News

Wauw! Monica Geuze heeft een tatoeage in haar nek (!) laten zetten

1

Dat Monica Geuze niet moeilijk doet over het laten zetten van een nieuwe tatoeage is geen geheim. Sterker nog, ze vloog met een team af naar Tokyo om daar een heel bijzondere tattoo te krijgen. Na onder andere een klavertje vier op haar pols en een vliegtuig op de achterkant van haar arm laat ze nu iets op haar nek tatoeëren. Heb jij de nieuwe aanwinst al gezien?

Samen met Kay Nambiar vloog Monica voor een televisieprogramma af naar Japan om deze bijzondere tatoeage te laten zetten. Voor vertrek had ze nog géén idee wat ze wilde zetten, dus het lijkt erop dat het een impulsieve beslissing was om voor een nektattoo te gaan. Maar hé, zo is Monica en in haar vlog is ze mega blij met haar nieuwe aanwinst.

Joy
Het is een beetje lastig om te zien wát er nu precies in haar nek staat, maar ze legt al snel uit dat het woord Joy vereeuwigd is op haar lichaam. Waarom ze hier uiteindelijk voor heeft gekozen zien we pas in het tattoo-programma op Veronica, dus heel veel wil Momo er niet over kwijt. Bekijk hier de vlog:Heb je 'm niet goed kunnen zien? Monica heeft haar nieuwe tatoeage al op Instagram geshowd!

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden fleurdk

    Ik weet niet wie is Monic Geuze, Hebben jullie iets over Pele Bleue

  1. 1