News

Hotspot alert! In deze stad opent een restaurant waar álles roze is

Zin om te dineren in stijl? Dat doe je in een restaurant waar werkelijk álles roze is, en dan hebben we het niet alleen over de tafels en stoelen. Deze roze droom wordt werkelijkheid, want volgende maand opent een gloednieuw restaurant. De reserveringen stromen nu al binnen! Als je wilt weten waar alle it-girls binnenkort uit eten gaan, lees dan verder. Hier moet je sowieso eens naartoe!

Als think pink jouw motto is, ben je bij een gloednieuw restaurant in Amsterdam aan het juiste adres. In MaMa Kelly is namelijk alles roze. En dan ook echt álles: van het behang en de vloer tot de bar en de stoelen. Super Instagram-waardig! Maar het eten is natuurlijk ook belangrijk, je kunt er terecht voor heerlijke kip of kreeft. En er is ruimte zat, het restaurant is maar liefst duizend vierkante meter groot.

Het roze interieur is geïnspireerd op een klein winkeltje in New York, en heeft het motto ‘pink is not a color, it’s an attitude.’ Daar zijn wij het natuurlijk roerend mee eens! MaMa Kelly heeft ook al een vestiging in Den Haag, maar hier is het interieur niet volledig roze. Het nieuwe restaurant in Amsterdam opent op 13 november. 

Zie jij jezelf wel eten in een roze restaurant? Je kunt nu al online reserveren! Vanaf iedere maandag om 09.00 uur kun je reserveren voor de daaropvolgende week.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved