News

Dit is je kans: jij kunt wakker worden naast Dave Roelvink

1

Droom jij ervan om wakker te worden naast Dave Roelvink? Grijp dan nu je kans, want dat is mogelijk! De hunk komt niet alleen naast je liggen in bed, maar verzorgt ook nog eens een luxe ontbijt. Het klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het zeker niet. Wil jij graag ontbijt op bed van Dave? Lees verder hoe die droom werkelijkheid kan worden.

Ontbijt op bed

Je ontwaakt uit je schoonheidsslaap en Dave's helderblauwe ogen is het eerste wat je ziet. Dat zou binnenkort zomaar kunnen gebeuren. Voor één ochtend vergeet Dave dat hij gelukkig is met zijn vriendin Julia, en komt hij jou verwennen met een ontbijtje op bed. Inclusief champagne! Niet in je eigen bed, maar een hemels hotelbed in een luxe hotel in Amsterdam.

Hoogste bieder

Het droomontbijt met Dave is onderdeel van een veiling op Vakantieveilingen.nl. "Champagne in de hand, een vers croissantje op je bord en Dave Roelvink aan het voeteneind van het bed. Kan de ochtend beter beginnen?", luidt de advertentie. Mocht je Dave een ochtend voor jezelf willen hebben, moet je wel je spaarrekening plunderen. Het hoogste bod is op dit moment € 1190! Je hebt nog wel even om het geld bij elkaar te sprokkelen, de veiling loopt nog een paar dagen. 

Beeld: Brunopress

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden DanielleXP

    Snel maar even wat creditcards aanvragen!

  1. 1