News

Dit is hét middel om je sneakers weer volledig wit te krijgen

Ben jij een echt sneakermeisje? Heb jij sneakers in alle vormen en kleuren én een collectie waar je u tegen zegt? Dan herken jij vast het heerlijke gevoel dat jij de deur uitgaat met een paar gloednieuwe witte sneakers. Helaas blijven onze kicks niet voor altijd wit, of toch wel? Wij hebben een geniale hack gevonden zodat je sneakers er weer gloednieuw uitzien.

Witte sneakers

Er bestaat natuurlijk geen fijner gevoel dan verse witte sneakers uit de doos te halen en de straat op te gaan. Helaas weten we allemaal uit ervaring dat onze geliefde schoenen niet zo lang wit blijven als we zelf willen. Gelukkig bestaat er nu een wondermiddel, waarmee jij je meest vieze (niet meer) witte sneakers omtovert tot sneakers die eruitzien als gloednieuwe exemplaren. Check hier alvast het resultaat:

View post on Twitter

Het wondermiddel

Let goed op ladies, want dit is het recept waarbij iedereen elke dag aan je vraagt of je alwéér nieuwe sneakers hebt gekocht ;-). Winnen: de producten zijn allemaal gewoon te koop in de supermarkt. Maak een mengsel met baksoda en wasmiddel, ‘scrub’ vervolgens je schoenen met een borsteltje en laat het mengsel intrekken. Spoel vervolgens de sneakers en gooi ze in de wasmachine met wat babypoeder. Laat het vervolgens drogen et voilà! Je sneakers zijn zo goed als nieuw.

Beeld: iStock | Bron: Ladbible.com

Must reads 👀