Winnen

Win: Complete ooglook van Rimmel London

2

[AFGELOPEN]Voordat we het weten staan we alweer kerstcadeaus uit te pakken en oliebollen te eten. Ben jij al bezig met voorbereidingen voor de feestdagen? Wat trek je aan? En wat doe je met je make-up? De feestdagen zijn namelijk dé perfecte tijd van het jaar om uit te pakken met een ooglook. Met de Rimmel Wonder’Fully Real mascara en Wonder Wings eyeliner maak jij jouw helemaal ooglook af. Girlscene mag vijf keer de Wonder’fully Real mascara én Wonder Wings eyeliner weggeven! Word jij één van de lucky ladies?

Rimmel London Wonder’fully Real mascara

Wil jij va-va-voom wimpers zonder al te veel tijd te besteden aan het aanbrengen van je mascara? De nieuwe mascara van Rimmel bevat een speciale formule met keratine die je wimpers extra veel lengte geeft. Slechts één laagje mascara aanbrengen is genoeg om je dag te beginnen. #IWokeUpLikeThis

Bekijk onze uitgebreide review over de Rimmel London Wonder’fully Real mascara hier.

Wonder Wings eyeliner

Je doet uren je best om de perfecte ooglook te creëren, alleen wordt de complete look verpest door je eyeliner... Hoe vaak je het ook probeert, ze worden nooit gelijk. Arggh! Gelukkig is dit vanaf nu verleden tijd met de Wonder Wings eyeliner van Rimmel. Het viltpuntje laat je snel en zonder problemen een symmetrisch lijntje trekken. De applicator is speciaal voor Rimmel ontworpen en werkt als een stempel. Je stempelt de eyeliner als het ware op je wimperlijn. Het tijdperk van de perfecte eyeliner is ein-de-lijk aangebroken, hooray!


Wonder’fully Real mascara

Wonder’fully Real mascara


Wonder Wings eyeliner

Wat moet je doen om kans te maken op één van de vijf pakketjes?
♥ Volg Girlscene op Facebook en Instagram
♥ Volg Rimmel London op Facebook en Instagram
​♥ Deel jouw mooiste ooglook met #RimmelLondennl #WonderfullyReal & #WingTheLook + tag jouw BFF

Wat is jouw naam + adresgegevens?

Deze winactie is niet meer actief, kijk voor meer leuke winacties op www.girlscene.nl/c/46/winnen
Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. Winnaressen worden na afloop van de prijsvraag persoonlijk gemaild, om privacy redenen worden de winnaressen niet op de site gezet.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 3 maanden geleden Eline

    Oeewh leuk ik doe meee!

  • 4 maanden geleden Eline

    Ik doe mee!!! top a ctie

  1. 1