Lifestyle

De ochtend na een one night stand: dit gaat er door je heen

Zo af en toe is het raak: na een wilde avond in de kroeg ben je een leuke gast tegen het lijf gelopen. Je ouwehoert wat met hem en na een paar drankjes lijkt het een geniaal idee om met hem mee naar huis te gaan. Jullie hebben de nacht van je leven. De volgende ochtend is vaak iets minder grappig, want dan kun je jezelf wel voor je kop slaan wat je nu weer gedaan hebt. Deze gedachten gaan er op dat moment door je heen. 

1. Ik zal toch niet zwanger zijn?
Het zal toch niet hé? Deze gedachte flitst altijd door je hoofd, maar dan besef je dat je gewoon aan de pil bent en dat er niks aan het handje is. Gelukkig, je kunt weer ademhalen. 

2. Hoe heet hij ook alweer?
Je hebt de hele avond met hem doorgebracht en uiteindelijk heb je nog wel meer met hem gedeeld dan alleen je drankje. The day after wil je hem eigenlijk wel Facebooken, maar je hebt geen idee hoe de beste man heet. Tja, dat is dan weer jammer.

3. Wat heb ik in godsnaam gedaan?
Je kunt jezelf wel voor je kop slaan dat je jezelf bloot hebt gegeven aan een een wildvreemde. Diep van binnen wist je ook gewoon dat je hem nooit meer zou zien. Wat een escalatie weer zeg. Laten we de drank maar de schuld geven. 

one night stand gedachten4. Waar liggen mijn kleren?
Eigenlijk wil je zo snel mogelijk de kamer verlaten en als een gek naar huis hollen, maar eerst het noodzaak om je kleding bij elkaar te sprokkelen. Geluidloos zoek je in alle hoeken en gaten. Toen je eindelijk je string had gevonden, wist je niet hoe hard je weg moest rennen. "Uh ja doei, was gezellig." 

5. Moet ik mijn nummer geven?
Misschien is het wel even netjes om jouw nummer te geven, dan kan hij een berichtje sturen als ik thuis ben. Of misschien is het toch beter om het niet te doen? Dilemma's!

6. Zou hij me leuk vinden?
Oké, je weet dat je hier niet vanuit moet gaan, maar hopen mag altijd toch? Hij is wel echt knap, dus wat dat betreft zie ik hem wel zitten. Nu even duimen dat dat wederzijds is. 

7. Ik zou toch geen soa hebben?
Hij heeft een condoom gebruikt, toch? Op hoop van zegen, zullen we maar zeggen. 

8. Wat moet ik zo tegen hem zeggen?
Dat moment dat hij ook wakker wordt, wordt sowieso awkward. Moet ik dan nog even zeggen dat ik het gezellig vond gister? Of is het een beter idee dat ik voorlopig even mijn mond houd, want er komt niet echt bepaald een rozengeur uit mijn mond. 

9. Ik had die laatste shots nooit moeten nemen
Je voelt je zo beroerd en je weet precies hoe dat komt: die verdomde shots. Net voordat de kroeg ging sluiten, hadden jullie nog even flink geshot en dat was de druppel die de emmer deed overlopen. Jij sprong bij hem achterop de fiets naar huis. Misschien is het beter om die shots de volgende keer te laten staan. 

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved