News

Urban Decay lanceert het beste kerstcadeau ooit!

Nog maar twee maanden en dan is het officieel Kerstmis! Haal de lichtjes maar vast van zolder, pak de kerstballen er maar bij en het allerbelangrijkste: begin maar vast met het maken van een verlanglijst. Wij zijn alvast begonnen en er is één ding dat wij allemaal bovenaan op onze wishlist schrijven en dat is deze fantastische Urban Decay box met jawel, maar liefst 4(!) oogschaduwpaletten. 

Naked 4some Vault

Droom jij van een make-up stash net zoals beautybloggers? Spaar jij oogschaduwpaletten? Dan is Naked 4some Vault hét kerstcadeau voor jou. Deze fantastische box is een verzamelbox waar ons beautyhart sneller van gaat kloppen, hier zitten namelijk alle 4(!) naked paletten in. Het originele Naked Palette, Naked2, Naked3 en de nieuwe Naked Heat.

urban decay oogschaduw

urban decay palette

 

Hier scoor je 'm

Wij hebben deze toffe box meteen bovenaan onze verlanglijst gezet natuurlijk. Nu maar hopen dat de Kerstman dit jaar in een gulle bui is ;-). Deze box is namelijk niet heel goedkoop en kost namelijk $185, dit is omgerekend ongeveer €157. Toch scoor je hiermee de vier paletten met een flinke korting, want omgerekend koop je de paletten los samen voor zo'n €212. Je krijgt dus eigenlijk een heel palette gratis!

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook