News

Opgelet! In deze stad opent het grootste winkelcentrum van Nederland

2

Shopliefhebbers opgelet, want vanaf 2019 krijgt shop till you drop een heel andere betekenis in Nederland. Girlscene heeft namelijk ontdekt waar het grootste winkelcentrum van Nederland opent en geloof ons, als je net zo gek bent op winkelen zoals de Girlscene redactie wil je hier een bezoekje brengen! Lees snel verder om erachter te komen wat dit land te wachten staat.

In Amerika en Engeland weten ze wat écht diehard shoppen is. Daar hebben ze tenminste mega winkelcentra (ook wel een mall genoemd) waar je uren kunt rondstruinen en je pinpas flink kunt laten wapperen. Maar Nederland blijft niet achter, want in 2019 opent hier het grootste winkelcentrum dat we ooit in dit land hebben gezien: Mall of the Netherlands.

grootste winkelcentrum van nederland
Leidschendam

Als je niet in de buurt van Leidschendam woont wordt het binnenkort wel tijd om het op je lijstje te zetten, want dit is namelijk de plek waar het grootste winkelcentrum van Nederland komt. Denk aan 280 (!) winkels en 20 restaurants waar je neerstrijkt als het shoppen even too much wordt. Om de dag goed af te sluiten kun je ook nog eens naar de bioscoop waar in tien zalen films worden afgespeeld. Yes! Verder is er gratis WiFi, vind je er kluisjes om je jas in op te bergen en parkeer je gratis de auto op één van de 4000 plekken.

We kunnen niet wachten tot het winkelcentrum opent! Uiteraard hopen we op een mega Primark, Zara, Forever 21 en misschien wel een winkel die we in Nederland nog helemaal niet hebben...?

Beeld: iStock | Bron: Libelle.nl en Quotenet.nl

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

2 reacties

  • 1 jaar geleden DanielleXP

    Nog wel even wachten helaas...

  • 1 jaar geleden Shani

    Deze staat op me lijstje haha. Dank! Ben benieuwd.

  1. 1