Lifestyle

5 harde feiten over zijn erectie in de ochtend

Een man kan je er alles in geuren en kleuren over vertellen: de erectie. Het komt op de meest gênante momenten ‘tevoorschijn’. Bij mannen is het vaak ook ‘s morgens raak, maar hoe komt het dat hij met een erectie wakker wordt? Girlscene heeft een paar keiharde feiten over zijn penis voor je klaarliggen. 

Mannen hebben niet alleen tijdens de daad een erectie, want vaak is het bij het wakker worden al raak. Dit betekent niet dat ze over seks of iets anders opwinends hebben gedroomd. Mannen hebben meerdere erecties per nacht zonder dat ze daar zelf iets van merken. Wij hebben voor jou vijf feiten over een ochtenderectie die jij misschien niet eens wist op een rij gezet. 

1. Een man krijgt niet per se een stijve penis door jou
Normaal gesproken gaat er een seintje naar de hersenen van de man wanneer hij opgewonden is. De hersenen zorgen ervoor dat er meer bloed naar de penis stroomt en dan ontstaat er een erectie. Zo’n seintje kan ook naar de hersenen worden gestuurd zonder dat de man ook maar een beetje opgewonden is.

2. Hij is op en top man in de ochtend
‘s Morgens is het testosterongehalte bij een man op zijn hoogst, dus dan duurt het niet lang of stijve Willie is er weer. Als mannen ouder worden, daalt het testosterongehalte, dus dat verklaart al waarom oudere mannen hier minder mee te maken hebben.

ochtenderectie3. Onverwachte aanraking
Als iets of iemand per ongeluk tijdens de slaap van de man zijn zaakje aanraakt, zou het kunnen dat hij uit reflex hard wordt. Het is natuurlijk een gevoelig lichaamsdeel en dat is dan ook aan alles te merken. 

4. Teken van gezondheid
Een geladen pistool ‘s morgens is een teken dat hij kerngezond is op het gebied van zijn ‘sekssysteem’. Dat is natuurlijk positief, want als partner wil je niet aan het rampscenario denken dat er een moment aanbreekt dat het allemaal niet meer werkt. 

Must reads 👀