Fashion

High heel addicts

De ene is dol op eten, de ander verzamelt postzegels. Maar wat doet een echt modepopje? Juist, die is verslaafd aan schoenen. En niet zomaar schoenen: echte high heels ! Ik sprak met drie high heel addicts...

Ilse

Ik ben Ilse, ik ben 15 jaar (bijna 16) en ik woon in Den Helder. Ik zit in klas 4vwo en mijn hobby's zijn shoppen & gitaar spelen!
Ik heb 22 paar schoenen (ik heb er pas weer een heeeeleboel weggedaan dus dat ruimt weer lekker op!) maar daarvan zijn 14 paar high heels en allemaal hoger dan 7/8 cm.
Ik heb hoge hakken altijd al heel erg mooi gevonden maar ik was bang dat het sletterig stond ofzo. Maar inmiddels ben ik daar helemaal overheen en draag ik niets liever! Vroeger liep ik al op mijn tenen, dus hakken lopen voor mij gewoon supercomfortabel!
Mijn favoriete outfit in combinatie met high heels is: een skinnyjeans & t-shirt met print, of een luchtig jurkje.
Mijn 11 cm hoge vintage pumps zijn mij het dierbaarst; ik heb ze heel goedkoop overgekocht en ben er superblij mee! Ook erg grappig hoe vaak mensen er naar staren!

Danielle

Ik ben Daniëlle, 17 jaar oud en woon in Hardenberg. Ik zit nog op school, doe VWO 5. Ben dol op kleding, heb een zwak voor satijnen en zijden topjes en voor schoenen. Werk acht uur per week bij de Hema, moet toch mijn verslaving kunnen financieren…
Ik heb zo rond de 20 paar high heels ! Het is een jaar geleden begonnen toen ik mijn eerste paar heels van Fornarina kocht. Die liepen echt superfijn, wilde er meer van die. En ik kwam steeds meer leuke schoenen tegen, zodoende is mijn collectie wat uitgebreid.
Mijn favoriete outfit in combinatie met high heels, is een opvallen zijden zomerjurkje met een paar prachtige heels, of een zijden topje met een skinny jeans en een paar mooie heels. Ik heb niet één specifiek paar waar ik het meest dol op ben. Het zijn er eigenlijk vijf: mijn Fornarina-collectie!

Simone

Ik ben Simone, ik ben 16 jaar oud en ik woon in de stad Groningen! Ik heb circa 40 paar schoenen, en 19 paar daarvan zijn high heels!
Waarom ik zo’n schoenentic heb? Ik heb geen idee, om eerlijk te zijn, haha! Ik heb het altijd al een beetje gehad, maar van de één1 op de andere dag werd ik verliefd op hakken en ik bleef maar kopen! Vooral rond mijn maandelijkse periode is het erg, dan MOET ik een paar schoenen en dan struin ik heel internet/Ebay/de stad af naar het perfecte paar.
Mijn favoriete kledingcombinatie, is denk ik mijn bloemenjurkje van chiffon, met mijn favoriete perzikkleurige vintage heels. Daar ben ik zo verliefd op en ik voel me er helemaal geweldig in!
Welk paar me het dierbaarst is? Hmm, moeilijke vraag. Dit is net zoiets als aan een moeder vragen welk kind haar het dierbaarst is. Haha nee hoor, ik denk mijn zwarte satijnen YSL's, die passen overal bij. Jammer genoeg draag ik ze niet veel omdat ze me een beetje te dierbaar zijn denk ik.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved