Lifestyle

Zijn aandacht trekken zonder te flirten: zó doe je dat

1

Flirten zonder te flirten, hoe doe je dat? Het klinkt misschien raar in de oren, maar toch is het mogelijk. Je wilt zijn aandacht trekken, maar ook niet wanhopig overkomen. Dat is een hele opgave... Hoe ga jij die ene leuke buurjongen binnen hengelen zonder dat het al te veel opvalt? Girlscene weet precies hoe jij dit regelt. 

Flirten is zeker te leren en hoe handig is het om te flirten zonder dat hij het doorheeft? Ja, dat klinkt goed hè? Girlscene weet precies hoe je dit soort klusjes klaart, daarom staan hieronder zes vragen die je aan hem stelt, zonder flirterig over te komen. Vragen zijn perfect om zijn aandacht te trekken, want mannen vinden het fijn als vrouwen interesse tonen. Komt dat even goed uit. 

1. Op welke beroemdheid heb jij een crush?
Deze vraag is heel sneaky. Je komt precies op het juiste onderwerp en hij heeft helemaal niets door. Vind je het lichaam van Beyoncé mooi of ga je liever voor Taylor Swift? Oh, en waarom dan? Je trekt alles uit hem en weet zo precies op wat voor een types hij valt. Misschien kom je te weten of hij jou ook wel aantrekkelijk vindt. Tja, als dat antwoord over zijn tong rolt, is je doel bereikt. Dan is het wel te hopen dat het een beetje positief is. 

2. Waar ben je trots op?
Een prikkelende vraag, maar deze werkt altijd. Je toont interesse in hem en je komt achter de harde waarheid. Hij doet een boekje open over zichzelf en dan leer je hem pas echt kennen. Is hij zelfverzekerd of toch wat onzeker? Ja, dit zijn de smeuïge details. Als hij er een beetje lacherig over doet en zelfspot laat merken, dan weet je dat je met een lolbroek te maken hebt. Je weet maar nooit waar al deze informatie nog goed voor is. 

flirt tips3. Wat is de raarste plek waar jij ooit een date hebt gehad?
Zo kom je nog eens wat te weten over hem. Hij ziet dit totaal niet als flirten, maar toch geeft het precies het effect dat jij wilt hebben. Misschien kun je wat ervaringen delen en liggen jullie samen in een deuk van het lachen. Dat is natuurlijk alleen maar goed als je lol hebt met hem. 

4. Wat dacht je toen je mij voor het eerst zag?
Misschien komt deze vraag een tikkeltje in de buurt van flirten, maar je kunt hem prima stellen als je bijvoorbeeld een date hebt of als je aan het appen bent met je crush. Het is gewoon interessant om te weten wat zijn aandacht trok. Waren het je lange, blonde haren of toch die aanstekelijke glimlach? Houd er wel rekening mee dat je deze vraag terugkrijgt. Bedenk dus alvast een pakkend antwoord. 

5. Wat vond jij van dat feest gisteravond?
Jullie zijn naar hetzelfde feest geweest en daar moet het één en ander over uitgewisseld worden. Wie er allemaal waren en welke muziek er gedraaid werd... Jullie hebben elkaar wel gesproken op dat feest, maar toch niet genoeg. Daarom dat je nog even de toppunten met hem wil bespreken via WhatsApp. 

6. Wat doe je vanavond?
Een simpele vraag en honderd procent save. Deze vraag is niet te ontwijken en het antwoord kan van alles zijn. Waarschijnlijk vraagt hij dan ook wat er bij jou op de planning staat en toevallig heb je deze keer niets te doen. Misschien heeft hij een voetbalwedstrijd en vraagt hij of je komt kijken? Daar zeg je natuurlijk geen nee tegen. Of misschien zegt hij: "Goh, misschien wel leuk om samen even een drankje te doen ergens?" Kijk, dat noemen ze ook wel het behalen van je doelen. Vanaf nu kun je alles aan. 

En onthoud goed: dit is geen flirten, maar puur en alleen 'interesse tonen'. ;-)

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
1 meid heeft deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden fleurdk

    Leuk artikel, voor problemen met potentie raad ik Drivelan aan

  1. 1