News

Hilarisch: Er is nu ook een adventskalender voor mensen die Kerstmis haten

De eerste kerstkransjes zijn alweer in de supermarkten gespot en voor je het weet hangen de straten weer vol kerstverlichting en staan de kerstbomen in de huiskamers. Word jij al vrolijk bij het idee dat het bijna Kerstmis is of ben jij blij als het éin-de-lijk weer voorbij is? Niet iedereen wordt warm van foute kersttruien en daarom is er nu adventskalender voor mensen die niet van Kerst houden.

Haat aan Kerstmis

Niet iedereen houdt van foute Kersttruien en zingt All I want for Christmas uit volle borst mee. Sommige mensen hebben nou eenmaal niks met dit feest en zijn blij als deze dagen weer voorbij zijn. Ben jij ook geen groot fan deze feestdagen? Dan is deze adventskalender wél geschikt voor jou.

Anti-adventskalender

Deze briljante adventskalender bevat geen chocolaatjes of make-upproducten, maar 24 zwarte ‘geluks’koekjes. Maar dit zijn niet zomaar gelukskoekjes, deze zwarte varianten zijn namelijk gevuld met grimmige grapjes. We noemen het voor een het gemak daarom maar de anti-adventskalender ;-). Wij willen natuurlijk niet teveel verklappen, maar op Instagram hebben gebruikers de boodschappen van de koekjes vastgelegd en het is hilarisch! 

Must reads 👀