News

Heftig: HNTM’s Montell wenste nieuw gezicht voor Sinterklaas

Yes, het is bijna zover. De finale van Holland’s Next Top Model is in zicht. Montell en Ritse wisten maandag al een plekje te veroveren in de finale. Ben jij voor de nuchtere Ritse of hoop jij dat Montell met zijn opvallende looks wint? Wisten jullie dat Montell vroeger helemaal niet zo blij was met zijn uiterlijk? Er was maar een ding dat Montell wenste voor Sinterklaas toen hij klein was: een nieuw hoofd…

Montell wenste een nieuw gezicht voor Sinterklaas

Als je Holland’s Next Top Model kun je er niet omheen. Finalist en cutie Montell van Leijen. Zijn rode kroeshaar en gezicht vol sproeten heeft hij te danken aan zijn Antilianse vader en Nederlandse moeder en maken hem een unieke verschijning. Het maakt hem uniek. Daar dacht de 19-jarige Montell vroeger wel anders over. 

‘Ik vond het vreselijk’

Er was een tijd dat Montell helemaal niet blij was met zijn uiterlijk. ‘Ik vond het vreselijk. Ik wilde net zo zijn als de andere jongens. En dat was ik niet. Kijk nou: Kastanjerood en sproeten. Dat heeft niemand.’ Er was maar een ding dat Montell wenste voor Sinterklaas toen hij klein was: een nieuw hoofd. Nu is hij (en wij!) blij dat die wens nooit in vervulling is gegaan. Inmiddels is zijn leven compleet veranderd. Nadat hij werd gespot op zijn werk, poseerde voor een kledingmerken en liep op Amsterdam Fashion Week. Ennn misschien was het je al opgevallen, hij hangt tegenwoordig ook nog eens op de (levensgrote) billboards van Hudson’s Bay. Go Montell!

 

Bron: Destentor.nl

Must reads 👀