News

Te cute: Zo zag HNTM's Montell er vroeger uit

1

Balen, ons favoriete Nederlandse televisieprogramma Holland's Next Top Model is alweer bijna voorbij... Wie is jouw favoriete mannelijke finalist? Was jij #teamritse of #teammontell? Wij moeten er nog even over nadenken, maar na het zien van deze té schattige foto's van Montell in zijn jongere jaren werden zijn wij stiekem wel een beetje verliefd.

Montell finalist HNTM

Montell is één van de (eerste) mannelijke finalisten in het programma Holland's Next Top Model. Montell was een opvallende verschijning tijdens het programma en je herkent hem gelijk aan zijn opvallende looks, rode krullen en gezicht vol sproeten. Op zijn Instagram spotten wij vandaag foto's Montell toen hij klein was en wat was het een cutie! Wist je trouwens dat Montell vroeger helemaal niet blij was met zijn opvallende verschijning? Awhhh! Gelukkig is zijn hoofd is nu júist zijn talent geworden ;-).

Team Montell of team Ritse?

Wat een cutie is het toch, hè? Wij sprongen een gat in de lucht toen we hoorden dat zowel Montell als Ritse door zijn naar de finale. Zit jij al helemaal klaar voor de finale? Wij in ieder geval wel! De grote vraag is natuurlijk, wie gaat er met de titel vandoor? Eén van de mannen of toch weer een vrouwelijke model? Hmm, wij moeten nog even nadenken over onze favoriet... 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 1 jaar geleden lol

    teamritse

  1. 1