Lifestyle

Girls Issues: 'Ik weet niet of hij me leuk vindt'

Trouble in paradise? Girlscene helpt! Heb jij een probleem en weet je niet hoe je het moet oplossen? Vertel je situatie aan Girlscene en wij geven raad. Ruzie met je beste vriendin? Kledingcrisis? Boytrouble?! Die tijd is voorbij met het advies van Girlscene. Deze keer een Girlscene-lezeres die niet weet of een jongen haar leuk vindt.

Hoi Girlscene,

Ik ben een meisje van vijftien jaar en heb een ex van volleybal. Hij zegt ook heel vaak: "Jij bent de enige die mij echt begrijpt. Ik vertrouw jou met alles." Je zou kunnen zeggen dat hij me leuk vindt, maar hij heeft nog steeds gevoelens voor zijn ex waar we het ook vaak over hebben. Hij wil graag over haar heenkomen, maar hij weet niet hoe. Ik weet niet of ik hem leuk vind, maar ben wel geïnteresseerd. Hoe kom ik erachter of hij mij leuk vindt? En of het iets zou kunnen worden, terwijl hij 3,5 jaar ouder is?

Groetjes Anoniem

Girls Issues liefde

Lieve Anoniem,

We snappen heel goed dat het lastig is om in te schatten of hij jou leuk vindt. Als hij regelmatig tegen je zegt dat jij de enige bent die hem echt begrijpt, dan is dit al een teken dat hij zich op zijn gemak voelt bij je. Dat wil al veel zeggen. Maar hoe kom je erachter of hij je écht leuk vindt? Probeer zoveel mogelijk met hem te praten en af te spreken. Ga samen buiten volleyballen en dan kom je er vanzelf achter of hij je leuk vindt. Vind je het lastig om een 'date' met hem te regelen? Lees dan dit artikel, want dan komt dat zeker goed. Lacht hij als je een grapje maakt? Stelt hij uit zichzelf voor om nog een keer af te spreken? Als dat allemaal zo is, dan zou het zomaar kunnen dat hij je ziet zitten. Als je extra zekerheid wil, lees dan dit artikel met met zeven signalen dat hij je écht leuk vindt. 

Je vraagt je ook af of het iets kan worden, terwijl jullie drie en een half jaar schelen in leeftijd. Als jullie elkaar echt leuk vinden, dan maakt dit verschil natuurlijk niets uit. Misschien gedraagt hij zich wel jonger. Maak je hier niet al te druk om. Je merkt vanzelf of dit leeftijdsverschil problemen gaat opleveren. 

Succes!

Liefs,
Girlscene

Zit jij ook met een brandende vraag? Of heb je hulp of juist tips nodig voor een bepaalde situatie? Of weet je je echt even geen raad met je BFF? Laat Girlscene je helpen door het insturen van je 'Girls Issue' en laat je vraag beantwoorden. Mail dan naar info@girlscene.nl.

Beeld: iStock

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook