Lifestyle

Show je kamer: Melissa

Show je kamer is de rubriek om jouw kamer in de spotlight te zetten. Iedere week gluren wij in de kamer bij een van onze lezeressen die haar deuren voor ons en jullie opent! Wat is hun stijl en waar shoppen ze hun meubeltjes? Deze keer: de kamer van Melissa.

Ben je ook zo trots op & happy met je kamer? Stuur dan je foto + informatie over jezelf, je kamer en je stijl o.v.v. "Show je kamer" naar info@girlscene.nl en wie weet sta jij straks met je kamer op Girlscene.nl!

Hallo Girlscene!

Ik ben Melissa 17 jaar en kom uit Emmen. Ik heb een paar dagen geleden een kamer verandering gedaan. Ik ben er erg blij mee en heb gekozen voor een zachtgele muur en een aquablauwe muur. Het is fris, zonnig en geeft rust tijdens het slapen, daarom probeer ik ook zo min mogelijk rommel te maken. Ik kan hier lekker relaxen met mijn vriendinnen en natuurlijk televisie kijken. Mijn bureau (kaptafel) gebruik ik om mezelf op te maken en mijn kledingkast is ook lekker ruim waardoor al mijn schoenen en kleding erin passen. In mijn kast ligt alles wat ik gebruik voor mijn kappersopleiding, maar ook mijn stijl- en krultangen liggen erin. Dit is mijn plek waar ik tot rust kom. 

melissa kamermelissa kamerkamer melissakamer melissamelissa show kamer
show je kamer

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook