Fashion

News & Styles: online magazine van Zalando

Is denim weer helemaal in? Of moet je je garderobe juist aanvullen met een paar leren items? Het laatste fashion nieuws lees je in het online magazine van Zalando, genaamd News & Styles. Iedere dag vind je hier het laatste nieuws op het gebied van modetrends, inspiraties en meer. Dit wordt voor je samengesteld door fashion bloggers over de hele wereld; zij verzamelen met alle liefde de belangrijkste trends voor jou. Je vindt het online magazine van de webwinkel direct op de homepage in de linkerbalk. Zo heb je binnen no time de meest huidige trends op je scherm.

Verschillende categorieën

In het online magazine vind je trends onderverdeeld in verschillende categorieën:

Nieuws en nieuwe items: iedere week presenteert de redactie hier een overzicht met hun favoriete nieuwe kledingstukken.

Trend en looks: van kleurentrends tot bepaalde uitsneden, in deze categorie laat Zalando je zien wat hot en happening is en wat zeker niet mag ontbreken in je garderobe. Hierbij laten ze de items direct zien in twee soorten combinaties zodat je precies weet hoe je het zou kunnen combineren. Heel handig!

Street style: de straat is een catwalk. In deze categorie zie je wat er gedragen wordt op straat en welke combinaties je niet mag missen. Hierbij wordt gekeken naar de trends die er spelen in de metropolen van over de hele wereld.

Outfit van de week: wat je kledingstijl ook is, in deze categorie worden diverse stijlen op een rij gezet met een heuse outfit van de week. Hier vind je inspiratie voor je outfit voor werk, je feestelijke look of je dagelijkse outfit.

Star styles: in deze categorie zie je wat de bekende sterren dragen én kun je de desbetreffende outfit of een lookalike ervan meteen shoppen in de webshop van Zalando.

Deals, outlet en kortingen

Outfits en styles welke te vinden zijn in het online magazine van Zalando zijn ook terug te vinden in de outlet van de shop. De outletpagina van Zalando is een speciaal gedeelte van de site waar hoge kortingen worden gegeven. Zo lopen de kortingen vanaf ongeveer 15% tot wel 50% korting op de oorspronkelijke prijs. Gebruik je een kortingscode, dan loopt je voordeel dus nog hoger op! Soms heeft Zalando een speciale kortingscode beschikbaar welke wij dan promoten op onze kortingscode pijler. Check of er op dit moment een mooie kortingscode van Zalando beschikbaar is. Mocht er geen kortingscode beschikbaar zijn, dan is er altijd nog de outlet waar je veel koopjes kunt scoren!

Blogs van Zalando

Op de website van het online magazine van Zalando vind je tevens een blog met leuke artikelen omtrent adviezen. Je kunt er volledig gratis een figuurtest doen om op die manier te kijken welke items het beste bij jouw lichaam passen. Ook vind je er het gedeelte Style-test waarbij je het laatste nieuws omtrent verschillende stijlen kunt lezen en deze voor jezelf kunt toepassen. In de online fitting guide lees je meer over verschillende lichaamstypen en de beste kledingkeuzes daarvoor. Bij Jeans Special kun je terecht met al je vragen over spijkerbroeken en de spijkerbroek als fashion item. Kortom: er is genoeg te lezen over mode en de huidige stijlen en trends op Zalando News & Styles.

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook