News

Aan deze bizarre eisen moet de nieuwe vriendin van Justin Bieber voldoen

Zo blijkt maar weer: het is niet makkelijk om met één van de meest felbegeerde mannen uit Hollywood te daten. Actrice Paola Paulin, de nieuwe vriendin van Justin Bieber die erg veel op Selena Gomez lijkt, moest namelijk heel wat testen doen voordat ze zich überhaupt de vriendin van mocht noemen. Benieuwd wat die bizarre eisen zijn? Girlscene vertelt het je.

Je zou denken dat je pas echt safe bent als je goedkeuring van de ouders hebt gekregen, maar in Bieber land gaat het er net een tikkeltje anders aan toe. Weet je nog dat Justin er een halve tour op had zitten toen hij er mee kapte? Toen ging de Biebs zich concentreren op zijn geloof en werd hij erg close met pastoor Carl. Hij is uitgerekend degene die de 26-jarige Paola goedkeurde!

Het is voor Carl en Justin namelijk erg belangrijk om het leven van de popster op de rit te krijgen én te houden, dus zijn vriendin moet helemaal in dat plaatje passen. Dat betekent dat ze niet alleen Justin krijgt, maar ook Carl, het geloof en de kerk. Paola zou er naar verluidt mee akkoord moeten gaan dat ze eerst gescreend werd. Het ziet er in ieder geval naar uit dat ze dat helemaal over heeft voor haar nieuwe vlam, aangezien ze vorige week nog met hem bij de kerk gespot is. Nu maar hopen dat de actrice hem niet te veel afleidt, want dat kan haar dan zo haar relatie kosten…

Beeld: Brunopress | Bron: Metro.co.uk

Must reads 👀