Lifestyle

Je bent niet de enige die...

Je bent niet de enige die een ander kapsel wil en vervolgens alleen de puntjes laat knippen. Of schoenen koopt in de winkel die uiteindelijk toch niet zo lekker zitten.... En je bent niet de enige die de Franse Vogue koopt omdat het Vogue is, terwijl je geeneens Frans spreekt. Wekelijks zet Girlscene de leukste herkenbare 'je bent niet de enige die...'-momenten op een rijtje. Komen de volgende situaties jou bekend voor?

Je bent niet de enige die...

... trots is als je toch naar de sportschool bent geweest, terwijl je er eigenlijk geen zin in had. Zo gaat het eigenlijk altijd. 

... elke keer in het tuincentrum een cactus aanraakt. Gewoon even voelen, niet meer, niet minder. 

... in je eentje een zak chips leeg kan eten. Als je er eenmaal aan begint, ben je gewoon niet te stoppen. Het is ook zó lekker. 

... gezond eten in huis haalt als wortels en tomaatjes, maar het nooit op eet. Keer op keer vergeet je het gewoon. Die chocoladereep weet je wel steeds te vinden, snap er niets van. 

... je potentiële Instagramfoto eerst door al je vriendinnen laat keuren, voordat je hem erop zet. Als zij hem niet mooi vinden, geen denken aan dat 'ie online komt. 

je bent niet enige die..... bij de Douglas je helemaal volspuit met de duurste parfum die je kunt vinden. Dan moet je er ook van profiteren toch?

... op een luie zondag het liefst de hele dag in een pyjama rondloopt. Je hoeft de deur niet uit, dus het moet zo comfortabel mogelijk.

... de waterkoker aanzet, omdat je ontzettend veel zin hebt in thee en er vervolgens een uur later achterkomt dat het water weer koud is. Helemaal vergeten. 

... dan ook vergeet om de thee op te drinken. Je hebt je kop thee op de salontafel staan, maar een uur later staat deze nog precies op dezelfde plek. Hetzelfde verhaal als de waterkoker. Dom, dom, dom. 

... geen planten kan verzorgen. Je doet zo je best door ze genoeg water te geven, maar toch worden keer op keer de bladeren bruin en voordat je het weet, ligt de plant weer in de vuilnisbak. 

... iets online wil bestellen, maar geen zin heeft om een account aan te maken. Laat dan maar zitten. 

... niet zonder muziek kan in de trein. Tja, muziek is life. 

... na elke stapavond vastberaden zegt dat je nooooit meer alcohol gaat drinken en vervolgens twee dagen later de wijnfles weer ontkurkt. Zo gaat dat in het leven...

... altijd om je eigen grappen lacht. Je bent ook heel grappig hoor, maar de rest kan gewoon heel goed haar lach inhouden. 

... zichzelf op foto's altijd lelijk vindt. Zie ik er echt zo uit?! Wat een tegenvaller weer...

Weet jij nog een leuke 'Je bent niet de enige die...'? Stuur deze dan naar stage@girlscene.nl o.v.v. 'Je bent niet de enige die' en maak kans op een goed gevulde goodiebag!

Beeld: iStock 

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats als eerste een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook