News

Wie wil? Disney zoekt mensen die de wereld willen rondreizen

Ben je gek op Disney en is het jouw droom om de hele wereld over te reizen? Zoek niet verder, wij hebben jouw droombaan gevonden! Disney zoekt mensen die de wereld over willen reizen én ook nog eens omringd willen zijn door hun favoriete Disneyfiguren. Klinkt te mooi om waar te zijn, maar dat is het niet. Meer over deze dream job, lees je in dit artikel. 

Als jij totaal geen type bent om van negen tot vijf op het kantoor te zitten en veel liever de wereld ziet, ben je misschien wel de ideale werknemer waar Disney naar op zoek is. Je kunt nu namelijk werken op de cruises van Disney! Er is van alles te doen op de cruises van Disney: visagist, chef, badmeester, hostess, entertainer, serveerster… er zit sowieso een leuke baan voor jou tussen. 

Zeg nou zelf, iedereen wil toch Mickey Mouse en Minnie Mouse tot haar collega’s rekenen? En ondertussen zie je ook nog veel van de wereld, waaronder een privé-eiland in de Bahamas (lees: hagelwitte stranden en de mooiste heldere zee die je ooit hebt gezien). Als dit niet geweldig klinkt dan weten we het ook niet meer!

Paar details: de cruises vertrekken vanuit Amerika, dus daar moet je wel eerst heen zien te komen. Verder moet je 21 jaar of ouder zijn, spreek je vloeiend Engels en heb je ervaring nodig voor de baan waarop je solliciteert. Is dit jouw droombaan? Solliciteren kan via de website van Disney. 

Beeld: iStock

Must reads 👀