Lifestyle

Dit zijn de 4 meest gegooglede vragen over onze gezondheid

1

Hoe lang kook ik een ei? Wat doe ik tegen puistjes? Wat eten we vandaag? Niets is makkelijker dan 'effe Googelen' en dit wonder heeft dan ook echt óveral een antwoord op. Maar wat zijn de meest gegooglede vragen op het gebied van gezondheid? Wij zochten het voor je uit en natuurlijk geven we ook het antwoord op deze vragen.

#1 'Help! Wat doe ik tegen overmatig zweten?'
Of je het nou wil of niet, iedereen zweet. Wij hebben allemaal die vriendin die na het sporten nog geen zweetdruppel op haar voorhoofd heeft staan, terwijl jij met natte plekken onder je oksels rondloopt en een hoofd zo rood als een tomaat. De een zweet wat meer, de ander wat minder. Slechts 2% heeft last van ernstige zweetproblemen. Heb jij het gevoel dat jij onder deze groep valt? Ga dan eens langs bij je huisarts. Er zijn verschillende manieren om zweetklieren te blokkeren waardoor je tot wel 40% minder zweet.

#2 'Waarom is mijn buik zo opgeblazen?'
Natuurlijk heeft iedereen na een avondje uitgebreid tafelen wel eens last van een #foodbaby en een #foodcoma. Sommige mensen moeten helaas dealen met een constant opgezette buik. Vraag jezelf eens af wat de oorzaak is. Ooit gedacht aan een prikkelbaar darmsyndroom of misschien een allergische reactie? Een onderzoek bij de huisarts kan in dit geval geen kwaad en scheelt een hoop vervelende momenten.

google gezondheidsvragen

#3 'Ik heb nog stééds last van (jeugd)puistjes, wat moet ik doen?'
Op het moment dat je denkt dat de tijd van puistjes en onzuiverheden voorbij zijn, wordt het bij jou alleen maar erger. Argh! Je vriendinnen hebben allemaal een flawless skin en jij niet. Hoe oneerlijk, but don't worry. Maar liefst 50% van alle volwassen vrouwen heeft last van acne. Gelukkig zijn er wel een paar dingen die het mogelijk verminderen. Vermijd stress, eet gezond en kies de juiste reinigingsproducten voor jouw huid. Werkt dit niet? Maak dan eens een afspraak bij een dermatoloog, zij zijn gespecialiseerd in huidproblemen en hebben ongetwijfeld een oplossing voor je.

#4 'Mijn menstruatiebloed heeft een andere kleur, moet ik mij zorgen maken?'
Het is weer het feestje van de maand, de rode vlag hangt weer buiten. Het is helemaal niet gek dat je bloed niet elke maand hetzelfde is. Is het wat bruiner aan het begin? Grote kans dat dit nog bloed is van je vorige cyclus. Raak dus niet gelijk in paniek. Bloed je tussen de periodes door of na de seks? Dan moet er wel een alarmbel gaan rinkelen en kun je het best je huisarts even raadplegen.

Beeld: iStock | Glamourmagazine.co.uk

LOVE dit artikel
0 meiden hebben deze blog geloved

Plaats een reactie

Je bent nog niet ingelogd.

of maak een nieuw account om een reactie te plaatsen.

Of login via Facebook

1 reactie

  • 9 dagen geleden EVA LUCAS

    Hallo, seizoensgroeten aan al mijn vrienden daar, laat me weinig scheren over hoe mijn huwelijk werd hersteld met de hulp van een grote tovenaar genaamd Dr.Amiso. Ben Eva Lucas, uit Assen, Nederland. Na tien jaar trouwen begon mijn man me vreemd te gedragen, we hadden ruzie en een paar andere problemen met mijn man totdat hij uiteindelijk naar Texas verhuisde om bij een andere vrouw te zijn. Ik dacht dat mijn leven voorbij was, en dat van mijn kinderen dachten ze dat ze hun vader nooit meer zouden zien. Ik probeerde alleen maar sterk te zijn voor de kinderen, maar ik kon de pijn in mijn hart niet aan. Elke dag en nacht denk ik aan hem en wil altijd dat hij terugkomt, ik was echt verdrietig en had hulp nodig, dus ik zocht online naar hulp en vond een website die suggereerde dat Dr.Amiso iemand kon helpen die ex-geliefde snel terug had. Dus ik vond dat ik het eens moest proberen, ik nam contact met hem op en hij vertelde me wat ik moest doen en ik deed het, hij verzekerde me dat mijn man binnen 48 uur later bij me zou komen, mijn man belde me eigenlijk en zei: hij miste mij en mijn kinderen! Verrassend kwam hij die dag met enkele vrolijke cadeau-artikelen en verontschuldigde zich voor zijn fout en voor de pijn die hij mij en de kinderen opdreef. Sindsdien hebben we een belofte gedaan om de wereld deze grote tovenaar en hengelbreker van alle soorten te laten weten, allemaal dankzij Dr. Amiso, ons huwelijk is sterker dan ooit tevoren geworden. Hij is zo sterk en krachtig, Dr. Amiso is echt een door God gezonden, die ik altijd bid voor een lang leven om zijn kinderen te helpen in tijden van moeilijkheden, als u hier bent en uw man is verhuisd naar een andere vrouw. Als je wilt trouwen met de liefhebber van je keuze of gezondheid en huwelijksproblemen, gevallen van kanker of echtscheiding, baanpromotie en succes, wil je ook in de wereld worden herkend, geef niet op, geen problemen helemaal stoppen met huilen, neem nu contact op met deze krachtige wizard. Hier is haar persoonlijke e-mailadres: herbalisthome01@gmail.com

  1. 1